• 瀏覽: 26,464
  • 回覆: 113
  • 追帖: 2
+5
有外國網民12月5日在社交媒體「Telegram」上發布俄羅斯外長拉夫羅夫的一段短片,並稱:「俄羅斯外交部長拉夫羅夫用華為P60 Pro替換了自己的iPhone。」這段短片隨即在俄羅斯社交媒體上廣泛傳播。該短片最初是由一個名為「youlistenedmayak」的賬號發布。

值得一提的是,在去年11月,拉夫羅夫在印尼峇厘島參加二十國集團(G20)峰會期間,西方媒體就曾炒作拉夫羅夫「因心臟問題被送往醫院」,而當俄外交部發言人扎哈羅娃發布了一段「拉夫羅夫安然無恙」的闢謠影片後,英國《每日電訊報》等西方媒體又炒作稱,拉夫羅夫疑似使用iPhone手機和蘋果智能手錶。

Iphone看來已被世界認為係讓美國探查,偷竊私認的工具!

係美9專用的身份像徵

醒目的當然係用華為啦

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1968014/即時-國際-俄外長拉夫羅夫被網曝將iPhone替換成華為P60-Pro-去年已佩戴華為手錶

發現艾瘋係用家自己都控制唔到的手機
用佢先冇自由

最近去日本,用wifi egg接駁

手機的流動通訊關了全程飛機模式,只啟動wifi功能

但發現艾瘋竟可讓香港電話打了入來,那些3字頭電話,但用華為係一個都未接過,回來香港仲收到賬單話我用了漫遊收4百幾港元,福佢艾瘋個街丫

我有朋友從加拿回來,都發生同類問題,佢問我識唔識關掉,我答佢識艾瘋條命,等俾漫遊賬單吧

艾瘋好垃圾囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-12-6 12:32 發表

用佢先冇自由

但發現艾瘋竟可讓香港電話打了入來,那些3字頭電話,但用華為係一個都未接過,回來香港仲收到賬單話我用了漫遊收4百幾港元,福佢艾瘋個街丫

我有朋友從加拿回來,都發生同類問題,佢問我識唔識關掉,我答佢識艾瘋條命,等俾漫 ...
唔識用iphone 就真係唔好用。。。

拉夫羅夫 用華為P60 Pro  經中國衛星電話通訊   call 王毅 好安全

識貨,曾經盤踞 dxomark 榜首,直至近日才被 mate 60 pro+ 超越

引用:
原帖由 唔準笑我 於 2023-12-6 12:39 發表

唔識用iphone 就真係唔好用。。。

我都唔用艾瘋這些漢奸嘢,佢地俾人作漫遊費啫

用艾瘋報應囉

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-12-6 12:43 發表

拉夫羅夫 用華為P60 Pro  經中國衛星電話通訊   call 王毅 好安全
P60得衛星短訊

華為會唔會 有洩密

引用:
原帖由 cwilson1 於 6-12-2023 12:32 發表

用佢先冇自由

我有朋友從加拿回來,都發生同類問題,佢問我識唔識關掉,我答佢識艾瘋條命,等俾漫 ...
如果用sim可抆走張sim

佢果然識貨,知道華為是好嘢

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-12-6 12:24 發表

有外國網民12月5日在社交媒體「Telegram」上發布俄羅斯外長拉夫羅夫的一段短片,並稱:「俄羅斯外交部長拉夫羅夫用華為P60 Pro替換了自己的iPhone。」這段短片隨即在俄羅斯社交媒體上廣泛傳播。該短片最初是由一個名為「youlistenedmayak」的賬號發布。

值得一提的是,在去年11月,拉夫羅夫在印尼峇厘島參加二十國集團(G20)峰會期間,西方媒體就曾炒作拉夫羅夫「因心臟問題被送 ...
就算唔用華為用其他大陸手機都唔用矣風。😊

華為高階一d都唔平。。。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-12-6 12:24 發表

值得一提的是,在去年11月,拉夫羅夫在印尼峇厘島參加二十國集團(G20)峰會期間,西方媒體就曾炒作拉夫羅夫「因心臟問題被送 ...
親中表現

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]