• 瀏覽: 21,923
  • 回覆: 156
美國白宮預算主任莎蘭達.楊(Shalanda Young)星期一(12月4日)在致眾議院議長、共和黨人約翰遜(Mike Johnson)和其他國會領導人的一封信中警告

老美利用完即棄,烏克蘭已經成為廢墟

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/968258/白宮-美國援助烏克蘭對抗俄羅斯資金時間即將耗盡

又一個俾班「ED Die YS9」祝福過嘅 Condom 

自從以加開戰, 都無人再提俄烏了 宅男司機天天坐馬桶哭哭

唔可以再印多啲俾烏克蘭咩?

公義都會有盡頭??

呢個主任係台灣+黑人 mix ??

引用:
原帖由 .Phokoan. 於 2023-12-5 12:47 發表

美國白宮預算主任莎蘭達.楊(Shalanda Young)星期一(12月4日)在致眾議院議長、共和黨人約翰遜(Mike Johnson)和其他國會領導人的一封信中警告

就算求和,咁邊個出錢幫我重建呀??

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-12-5 13:04 發表

公義都會有盡頭??
如果冇錢冇利益。何會有公義呢。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-12-5 13:06 發表

呢個主任係台灣+黑人 mix ??
咁佢究竟係羊先生屌黑妹, 定係黑鬼屌羊台妹既結晶

引用:
原帖由 touya08 於 2023-12-5 13:10 發表

咁佢究竟係羊先生屌黑妹, 定係黑鬼屌羊台妹既結晶
姓楊(Young),梗係台爸+黑媽

引用:
原帖由 .Phokoan. 於 2023-12-5 12:47 發表

唔可以再印咩🤭

引用:

勾洲啲富人大把啦, 叫佢哋損身家咪得𤓓

玩完了

烏狗你呢鑊仲唔杏+橙?

引用:
原帖由 touya08 於 2023-12-5 12:52 發表

自從以加開戰, 都無人再提俄烏了 宅男司機天天坐馬桶哭哭
人哋收夠啦,等位走去嘆世界

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]