• 瀏覽: 5,042
  • 回覆: 26
周庭呢單畸屎真係好撚好笑, 直頭係超出正常人的思維, 我以為錦衣衛國安係在現役衙差中挑選精明能幹的人員升職加薪出任, 即係就算呢班錦衣衛國安破唔到大案, 起碼都不會做柒事而令政府蒙羞, 卻原來又真係做柒事當食生菜, 你老味5隻錦衣衛國安帶周庭去深圳花公帑一日遊, 見到深圳到處都係摩天大樓, 又帶周庭去騰信總部感受中國最新的科技, 竟然以為咁就可以令周庭頑石點頭改變反中亂港的思維, 從今以後就做一個愛國愛港的乖乖女, 錦衣衛國安咁搞法又真係令人拍案叫絕拍案驚奇, 真係如同3歲孩童的智商, 係人都知金絲雀困在鳥籠內, 日日唱歌討好主人, 一旦金絲雀離開鳥籠就一飛衝天一去不回頭.
很多著草逃去外國而在網台鳩噏搵食的黃屍KOL, 打鑼打鼓歡迎周庭, 即係周庭為咗生存, 又係要開網台亂噏一通跟嗰班黃屍KOL爭飯食, 呢班友仔都係以香港為營利中心[profit center], 即係一個和尚擔水食, 兩個和尚抬水食, 三個和尚屎都冇得食, 就算燈神蕭苦元, 佢依家都人如其名苦過de de.  

我就唔信國安咁 ON 9
不過周庭 E 次唔返來成個黃圈都大地震
比起以前,琴日 Limelight 完全無係條囡身上
成局棋 E 1 步就最差
點知 E 條囡真係咁行
周庭嬴咗自己,輸咗成個黃圈,手足們只能含 L 做 Condom 
最後真正果個嬴家又係⋯⋯中國   

敢兒胃破功,話哂三勝加勞都七十歐,橋太舊冇人受

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2023-12-5 03:32 發表

周庭呢單畸屎真係好撚好笑, 直頭係超出正常人的思維, 我以為錦衣衛國安係在現役衙差中挑選精明能幹的人員升職加薪出任, 即係就算呢班錦衣衛國安破唔到大案, 起碼都不會做柒事而令政府蒙羞, 卻原來又真係做柒事當食生菜, 你老味5隻錦衣衛國安帶周庭去深圳花公帑一日遊, 見到深圳到處都係摩天大樓, 又帶周庭去騰信總部感受中國最新的科技, 竟然以為咁就可以令周庭頑石點頭改變反中亂港的思維, 從今以後就做一個 ...
BTW,好想知周庭點樣還返眾志果⋯⋯幾千萬⋯⋯Cash 俾班 Condom。
定係周庭同羅湖聰一 L 樣,袋住先???

我溫馨提示錦衣衛國安, 千萬不要開記招, 向記者展示周庭親筆書寫的悔過書, 錦衣衛國安以為咁做可以質死周庭而攞威, 其實係再一次柒出國際而已.  
香港的管治制度要搞到寫悔過書, 真係認真濕滯, 燒咗周庭份悔過書啦, 冇眼屎乾淨盲. 

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2023-12-5 05:11 發表

我就唔信國安咁 ON 9
不過周庭 E 次唔返來成個黃圈都大地震
比起以前,琴日 Limelight 完全無係條囡身上
成局棋 E 1 步就最差
點知 E 條囡真係咁行
周庭嬴咗自己,輸咗成個黃圈,手足們只能含 L 做 Condom 
最後真正果個嬴家又係⋯⋯中國  :sm ...
國安都係香港警察,警隊裡面有黃黑內應幫周庭走路有乜咁出奇

不過今次證明本地警隊都係養唔熟,應該要用內地人取代

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2023-12-5 03:32 發表

周庭呢單畸屎真係好撚好笑, 直頭係超出正常人的思維, 我以為錦衣衛國安係在現役衙差中挑選精明能幹的人員升職加薪出任, 即係就算呢班錦衣衛國安破唔到大案, 起碼都不會做柒事而令政府蒙羞, 卻原來又真係做柒事當食生菜, 你老味5隻錦衣衛國安帶周庭去深圳花公帑一日遊, 見到深圳到處都係摩天大樓, 又帶周庭去騰信總部感受中國最新的科技, 竟然以為咁就可以令周庭頑石點頭改變反中亂港的思維, 從今以後就做一個 ...
平時好少回你,不過今次真係不得不出聲

你估國安真係無人會預計周庭唔返?
佢地應該一定有計過,周庭會唔返來

樓主你以為全世界得你會知周庭唔會返來?
你知唔知入國安處,個個都係精英?
警隊有黃我唔否認,不過入得國安,一定查過考過你,你估是但搵D散仔做架?

至於帶周庭深圳一天遊,你又覺得國安求其做架?人地有背後意思又要同你講呀?又唔見國安請你去遊深圳?

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2023-12-5 09:10 發表

平時好少回你,不過今次真係不得不出聲

你估國安真係無人會預計周庭唔返?
佢地應該一定有計過,周庭會唔返來

樓主你以為全世界得你會知周庭唔會返來?
你知唔知入國安處,個個都係精英?
警隊有黃我唔否認,不過入得國安,一定查過考過你,你估是但搵D散仔做架?

至於帶周庭深圳一天遊,你又覺得國安求其做架?人地有背後意思又要同你講呀?又唔見國安請你去遊深圳?
王丹都係審晒判晒先保外就醫,算係找晒數
依家程序未完成就放佢走,呢啲叫走數

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2023-12-5 11:16 發表

咁強迫周庭上深圳參觀騰訊係基於乜嘢理及法例?
你有證據周庭去騰訊 HQ 
但係眾志解散嘅時候有幾千萬 Cash 係手就通街知
仲有 E 單,周庭信用一早破產。
真香港人永遠唔會忘記 E 班黑暴曱甴嘅所作所為  

周是扮嘢做戲大話精,佢所講嘅就無謂認真對待!🤭

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2023-12-5 11:44 發表

你有證據周庭去騰訊 HQ 
但係眾志解散嘅時候有幾千萬 Cash 係手就通街知
仲有 E 單,周庭信用一早破產。
真香港人永遠唔會忘記 E 班黑暴曱甴嘅所作所為  
周庭而家走咗, 一世就係過街老鼠. 廿幾歲揸住啲黑金好似好多, 但佢利用價值消費得七七八八, 身邊又多蛇蟲鼠蟻, 錢未必袋得穏. 我預計佢下場未必好, C'X'A 亦分分鍾做嘢

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2023-12-5 11:16 發表

咁強迫周庭上深圳參觀騰訊係基於乜嘢理及法例?
周庭講遮🤭我夠話你佢港共派你去曱甴果邊做餓底😎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]