• 瀏覽: 27,437
  • 回覆: 82
  • 追帖: 1
美國上周發生一宗命案。24歲女子賈克琳(Jaclyn Elmquist)周四(11月30日)在紐約曼克頓參加工作派對,結束後整個人搖搖晃晃走在街上,接著離奇失蹤。她的屍體翌日(1日)在一棟豪華公寓大樓垃圾滑槽底部被發現,死因正在調查中。綜合《紐約郵報》、NBC New York報道,賈克琳來自明尼蘇達州,在招聘公司Mission Staffing上班,但她參加工作派對之後,再也沒也回到布魯克林的住處,且翌日也沒有去上班。

我估佢係被人捉了去檢屍
檢完咪扔佢去廢物處理囉

都話了美國人少,尤其係晚上就變得超危險, 政府就只愛攪外國, 但懶理民生, 唔安裝天眼, 
所以美國怎解每年失縱超多人, 仲不少係人間蒸發揾唔返呢??

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1967554/即時-國際-索女參加公司派對後失蹤-離奇陳屍垃圾桶險被攪拌碎屍消失

索女?????

黎局長都講咗, 一個女仔, 好生就唔好飲酒啦, 出事啦!

大力反對那班, 知道自己的歪理害了多少無辜??

恐怖啊~

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-12-4 07:17 發表

索女?????
可能指索左野~妓者用左隱喻啊😂

引用:
原帖由 XXXXXXXXXX 於 2023-12-4 07:20 發表

可能指索左野~妓者用左隱喻啊😂
見佢棚牙好似起鋸齒咁

飲酒累事

呢啲嘢喺民主自由嘅美國, 好L濕碎啫, 冇乜咁大不了, 亂9咁自由開槍, 閒閒哋都死幾件啦.

點解美國日日都會發生 ED 仆街事?美國政府有無理到「違法達義」嚴峻情況??🤷🤷🤷🤷🤷

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-12-4 07:17 發表

索女?????
會否因為貨不對版而被怒殺

美國係世界上最不安全,無監管的國家。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-12-4 07:16 發表

美國上周發生一宗命案。24歲女子賈克琳(Jaclyn Elmquist)周四(11月30日)在紐約曼克頓參加工作派對,結束後整個人搖搖晃晃走在街上,接著離奇失蹤。她的屍體翌日(1日)在一棟豪華公寓大樓垃圾滑槽底部被發現,死因正在調查中。綜合《紐約郵報》、NBC New York報道,賈克琳來自明尼蘇達州,在招聘公司Mission Staffing上班,但她參加工作派對之後,再也沒也回到布魯克林的住 ...
 這個是索女

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-12-4 07:39 發表

會否因為貨不對版而被怒殺
會否根本是男人?

美國日常

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-12-4 07:25 發表

見佢棚牙好似起鋸齒咁
外國人審美唔同
同埋免費既有乜所謂
食完掉落垃圾桶

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]