• 瀏覽: 11,028
  • 回覆: 69
  • 追帖: 1
+27
本主題由 胡三刀 於 2023-12-4 13:06 使用 提升卡
以色列攻擊加沙逾400個目標‎  巴方稱240死‎  以軍:這是長期戰爭
https://www.hk01.com/article/967653?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
休戰幾日,以軍又開始大屠殺,聯合國又唔做嘢,任由殺人狂魔屠城

以色利 ED 無人性嘅行為,連美國都開始睇唔過眼。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2023-12-3 14:45 發表

其實加沙被以軍佔領咗一半,又殺咗過萬巴人,仲唔收手以軍想得罪全世界 加沙有二百幾萬巴人呀,以軍想點做

引用:
原帖由 胡三刀 於 2023-12-3 16:03 發表

其實加沙被以軍佔領咗一半,又殺咗過萬巴人,仲唔收手以軍想得罪全世界 加沙有二百幾萬巴人呀,以軍想點做
應該係想完全殺盡巴人兼食晒佢哋 D 土地

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2023-12-3 16:05 發表

應該係想完全殺盡巴人兼食晒佢哋 D 土地
加沙有200萬巴勒斯坦人,約旦河西岸又有200幾萬巴勒斯坦人,要殺曬所有巴人係無可能,相信各國反以遊行示威又開始

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2023-12-3 14:45 發表

有嗎,佢地扮撚晒野姐

引用:
原帖由 royrac2 於 2023-12-3 16:23 發表

有嗎,佢地扮撚晒野姐
有位 C 兄個 Comment 話美國真係好正

佢話:貓哭 

完全中晒

再一次證明聯合國是廢的

引用:
原帖由 lctj9 於 2023-12-3 16:55 發表

再一次證明聯合國是廢的
俄佬打老鳥毆美就第一時間出嚟制裁俄佬,但以軍殺咗過萬巴人,大部分係平民,就只係口up 無制裁雙標嚴重

幾時停手呀,好殘忍,大家都是地球人

引用:
原帖由 胡三刀 於 2023-12-3 17:57 發表

俄佬打老鳥毆美就第一時間出嚟制裁俄佬,但以軍殺咗過萬巴人,大部分係平民,就只係口up 無制裁雙標嚴重
根本就係

美國會出吓聲話以色列,始終就嚟選舉,明未。

美國默許,無計 ....

以色列已經掌控美國

美國已經失去了主權

哈哈? 都多先進武器都可以變成長期戰爭,今次會否成為另一個「僵局」??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]