• 瀏覽: 11,562
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
英國發生恐怖集體虐殺案。一名35歲女子遭3名疑兇長期控制虐待,包括火燒剃髮淋滾水,只有番茄醬當食物,弄至渾身是傷,瘦似飢民。最終,女事主疑因傷重及飢餓死亡,直至屍身腐爛,長出的蛆蟲爬出屋外,慘劇才被鄰居揭發。據英國《每日郵報》報道,案件在9月25日揭發,35歲女死者史賓莎(Shakira Spencer)被發現死於倫敦西部的漢韋爾(Hanwell)民宅家中。其鄰居表示,因看見有蛆蟲由漢韋爾家門口爬出,覺得有異報警。

睇到呢D禁室培育的恐怖新聞, 都真係超嚇人, 自己都怕
但黃人好嘢, 仲專登移去這些地方居住, 祝佢地好運

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1966668/即時-國際-禁室虐殺-英國女遭餓死蛆蟲越門始揭發-生前遭火燒剃髮淋滾水

香港少發生呢D事, 黃人係身在福中不知福, 

因為只要被害者一在朝7晚7以外時間發出擾人噪音, 隔離一投訴, 管理員來查, 穿煲啦, 
困乜鬼室培育  

所以香港係福地, 

條女都算靚女, 都忍心玩到佢咁, 另一單日本古田順子事件發生英國

但人好怪囉, 
好似冇乜人會同情被咁禁室的女生囉, 仲容許呢D禁室培育劇情拍成AV, 供看官們淫樂及仲教導佢怎去調教, 

仲拍到條女好享受喎

外國,每年都唔見一大批女生,估今次係冰山一角

吊你老味!陶傑口中淫權大國喎!

要有蛆蟲先發現…唔臭架咩

引用:
原帖由 fb43f30baed141 於 2023-11-30 10:01 發表

Bnoers的女性同佢哋個女高危一族囉!

判死刑

黃絲話唔係安格魯白人唔計

引用:
原帖由 fb43f30baed141 於 2023-11-30 10:01 發表

十九才子:禁室培育都零舍優雅,如發生喺中國,就小農基因作崇

恐怖

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-11-30 08:04 發表

英國發生恐怖集體虐殺案。一名35歲女子遭3名疑兇長期控制虐待,包括火燒剃髮淋滾水,只有番茄醬當食物,弄至渾身是傷,瘦似飢民。最終,女事主疑因傷重及飢餓死亡,直至屍身腐爛,長出的蛆蟲爬出屋外,慘劇才被鄰居揭發。據英國《每日郵報》報道,案件在9月25日揭發,35歲女死者史賓莎(Shakira Spencer)被發現死於倫敦西部的漢韋爾(Hanwell)民宅家中。其鄰居表示,因看見有蛆蟲由漢韋爾家門口爬 ...
大嬰帝國嘅玩法,BNO乸

RIP

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2023-11-30 12:13 發表

大嬰帝國嘅玩法,BNO乸
佢哋仲要死去英國移民,佢哋同呢d可能有鍾情禁室培育的做鄰居,小心小心!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]