• 瀏覽: 12,974
  • 回覆: 72
今日(29日)晚上7時許,橫跨吐露港公路、沙田中文大學醫院對開澤祥街行車天橋,有一名女子危坐欄杆外,多名駕駛人士見狀報案

琴晚嘅竟然冇人post,咁我黎

20歲女情困,攪錯呀,條仔咁X冇用,跟過第二個好過啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20231129/bkn-20231129194944835-1129_00822_001.html

引用:
姓謝(20歲)女事主疑與男友感情生變,感到不開心輕生
點解要咁傻傷害自己
多啲約呢度啲 ching 做派幾頂帽報復佢仲好啦,如果可以令男友助養兒童則效果更佳 

睇圖條女幾高

好彩近醫院,不過救得番唔殘廢都毀容

仔啫,一街都係啦

引用:
原帖由 LEE1989 於 2023-11-30 08:09 發表

仔啫,一街都係啦
求不得…苦遇不到對的人

為左個外人尋死,點對得住自己老竇老母。

引用:
原帖由 LEE1989 於 2023-11-30 07:48 發表

今日(29日)晚上7時許,橫跨吐露港公路、沙田中文大學醫院對開澤祥街行車天橋,有一名女子危坐欄杆外,多名駕駛人士見狀報案

20歲女情困, ...
條女是不是大學生?呢度大把選擇,駛乜死

引用:
原帖由 LEE1989 於 30-11-2023 07:48 發表

20歲女情困, ...
可能條仔要返工,唔得閒應佢機。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-11-30 08:38 發表

求不得…苦遇不到對的人
本來無一物,生不帶來,死不帶去,求咩?

引用:
原帖由 LEE1989 於 2023-11-30 07:48 發表

20歲女情困, ...
CHING條女有D肥, 咁都鯁得落乎?

仔死仔還在

引用:
原帖由 masatse009 於 2023-11-30 09:01 發表

CHING條女有D肥, 咁都鯁得落乎?
咁你都睇到

引用:
原帖由 bigasss 於 2023-11-30 09:00 發表

本來無一物,生不帶來,死不帶去,求咩?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-11-30 07:58 發表

點解要咁傻傷害自己
多啲約呢度啲 ching 做派幾頂帽報復佢仲好啦,如果可以令男友助養兒童則效果更佳 
呢件又老又肥唔掂喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]