• 瀏覽: 27,577
  • 回覆: 130
+4
台灣冇經濟援助嗎

引用:
原帖由 welldeng 於 2023-11-29 15:16 發表

食屎啦共產黨咁撚快呀跪低*你老母冇底氣
係啲死廢柴廢物消崇拜你啫*你老母
黑暴連留港面對中共都無膽, 逃亡海外,真係有底氣到呢

引用:
原帖由 cvcv105 於 2023-11-29 15:57 發表

國家點解要咁對待負我哋既人?
儒家外交唔會得到人尊重
有冇睇內文?睇清楚先up!

引用:
原帖由 .Phokoan. 於 2023-11-29 15:02 發表

立陶宛外長蘭茨貝爾吉斯(Gabrielius Landsbergis)11月25日表示,中國已解除針對立陶宛的大部份經濟施壓措施。立陶宛通訊社(ELTA)25日報道,蘭

立陶宛哩排乖左好多

引用:
原帖由 welldeng 於 2023-11-29 15:16 發表

放鬆啲,唔好復發

引用:

向窮人伸出援助之手原來係跪低?星期六買旗使唔使跪低買呀傻仔?

引用:

little one 去年初就縮了

立陶宛總統稱以台灣之名設代表處是錯誤 話鋒突變背後的內部矛盾與外交策略 - BBC News 中文

台灣省在little one的代表處是以 taiwanese 為名,同鄉會級別吧

引用:
原帖由 低賤崇洋殖奴 於 2023-11-29 17:47 發表

我地國家主席連美國商界d頭頭都要爭住見,拜登亦要親自行去同習大大握手,連你祖國英國既印度首相都無可能有咁既面子,爭d唔記得英國都係美國隻狗,唔通仲長期同d無實力細國或跟尾狗國家斤斤計較咩
"拜登亦要親自行去同習大大握手"

你攪哂喇,剛剛係習大大千里沼沼去華盛頓同拜登握手。

拜登固然係冇接佢機,連副總統賀錦麗都冇去,只係派個加州州長接機,真係情何以堪。不過小粉紅話州長係「正部級」官員,好高級咁話喎。

明眼人都見大陸經濟形勢甚為不妙,惟有收起哂啲戰狼。反美電影「上甘嶺」勒住唔上,喺倉底揾返套宣揚中美友好嘅「黃河絕戀」出嚟!  冇計,形勢比人強!

自我感覺良好!
一個人口、GDP仲細過香港嘅鼻屎國,根本就唔入中國法眼。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-11-29 15:21 發表

雙方建立返大使級外交先講啦
咪係,隻立陶完外長=大麻國杜友多,成日自話自說擦存在感啫..

引用:

唔使勞氣喎。咁樣反串無飯盒架。

ED仔。打少啲飛機啦

引用:

見到你咁嬲我就開心喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]