• 瀏覽: 27,580
  • 回覆: 130
+4
引用:
原帖由 伍皓昌 於 2023-11-29 16:15 發表

據我所知, 中國對立陶宛最大的制裁, 是踢出中歐列車, 所以之後拆左好多路軌
乜而家D路軌起返咩?
原本條路軌宛仔威脅要收過路費,大陸嬲到彈起即刻拆走條路軌繞路過,反骨仔永不錄用😂

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-11-29 16:14 發表

直頭贏到開巷添喇
捷克去左跪

引用:
原帖由 低賤崇洋殖奴 於 2023-11-29 16:32 發表

一個人口仲少過香港既國家真係唔知有乜情何以堪,情何以堪得過英國政府都歸類香港班崇洋殖人一樣係中國人,一路叫大65毛畜個班其實係英國眼中一樣係佢口中大65毛畜
你真唔啱😩人哋打下非滋都唔比😤

引用:
原帖由 welldeng 於 2023-11-29 15:16 發表

食屎啦共產黨咁撚快呀跪低*你老母冇底氣
係啲死廢柴廢物消崇拜你啫*你老母
up幺九,用英文表達會更清楚dllm。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-11-29 16:14 發表

直頭贏到開巷添喇
The numbers speak for themselves.  

According to Statista, Lithuania's trade balance of goods from 2012 to 2022 has been negative, indicating a trade deficit. 
https://www.statista.com/statistics/792007/trade-balance-of-lithuania/

引用:
原帖由 .Phokoan. 於 2023-11-29 15:02 發表

立陶宛外長蘭茨貝爾吉斯(Gabrielius Landsbergis)11月25日表示,中國已解除針對立陶宛的大部份經濟施壓措施。立陶宛通訊社(ELTA)25日報道,蘭

咁台灣代表處撤左未?

冇交易咪叫解除囉,我明白喎.

這位外長有冇提個台灣名義代表處仲係咪度?🤭😂

依家係立陶苑食盡咗台灣班傻仔嘅著數跟住轉頭又想同中國friend返

引用:
原帖由 dewet 於 2023-11-29 16:32 發表

作為小粉紅既我 我覺得我地偉大既祖國連呢d唔入流既小國都跪低
我抬唔頭做人
小粉紅無J,
請你自拍一張以作證明身份。

大家有所求

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2023-11-29 16:51 發表

這位外長有冇提個台灣名義代表處仲係咪度?🤭😂
好似唔係叫台灣名義代表處 wor.......

引用:
原帖由 dewet 於 2023-11-29 16:32 發表

作為小粉紅既我 我覺得我地偉大既祖國連呢d唔入流既小國都跪低
我抬唔頭做人
絕對贊成你唔好做人

引用:
原帖由 hoking96 於 2023-11-29 16:52 發表

依家係立陶苑食盡咗台灣班傻仔嘅著數跟住轉頭又想同中國friend返
立陶苑人口除時小人過北角...........擺佢出黎示眾重好過同佢fds lor

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]