• 瀏覽: 22,561
  • 回覆: 378
+6
猶太佬響二戰後一直扮受害者搏世界同情, 其實係一路咁趕絕巴勒斯坦人本有土地, 今次仲完全唔再掩飾, 將本來禽獸性格完全顯露.

美畜以畜對阿拉伯人嘅迫害遠遠超過所謂恐怖分子嘅報復

引用:
原帖由 不死鳥~鳳凰一輝 於 2023-11-29 06:46 發表

香港文匯報訊 新一輪巴以衝突以來,以色列軍隊接連空襲加沙地帶,英國籍巴勒斯坦裔外科醫生阿布-西塔日前從加沙回到英國,親身講述他在當地醫療前線度過夢魘般的43天。阿布-西塔形容,今次衝突如同以軍對巴人的「大屠殺」,估計約900名加沙兒童受傷後被迫截肢,還有很多人據信是被以軍的白磷彈所傷,飽受戰火蹂躪的景象慘不忍睹。阿布-西塔承諾他會作為證人,以親身經歷控訴以軍在加沙地帶的暴行。

阿布-西塔自20 ...
打以色列果陣唔係好威咩?而家打唔贏又扮可憐?

引用:
原帖由 黃金38 於 2023-11-29 09:20 發表

你認為有上帝存在咩,見到以色列同西方國家,所作所為,推翻哂我以前的認知!
我只覺得原來咁多人讀左咁多年聖經,原來完全無培養出一顆善良既心,對於屠殺咁大是大非都完全唔企出黎!反而以偏概全咁抽一兩句出黎將屠殺合理化……

RIP 

滅絕人性

香港黃屍、 呆灣民進黨1450 、大紀元 和 邪惡軸心國 英 美 德 法 日 :「我地睇唔到有咁情況。」

呢個醫生好快被消失!

引用:
原帖由 gofreego 於 2023-11-29 09:07 發表

如果係真,就真係滅絕人性!
如果係真?

咁L多視頻片段可以睇到,你可以話假? 電腦特技片?

冇人性

已識裂狗無差別大屠殺
加沙手無寸鐵的婦孺及平民,
係人都知, 亦是無可爭辯的事實!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-11-29 09:08 發表

係 eddie ching 呢種支持納粹反人類先會撐以色列
香港好多人渣黃屍都咁認同, 逢美國「政府」支持佢地就支持, 美國「人民」反對 佢地當唔知

以色列一定係仆街人渣, 要報仇的話咩仇都報晒啦 , 
咁另一方面俄羅斯打緊烏克蘭都係一樣, 點解無人講烏克蘭人民都受緊苦 

以色列都係跟聖誕做啫,
係要將敵人滅絕淨盡!

唉! 聖經!

引用:
原帖由 果個大大名車 於 2023-11-29 10:12 發表

我只覺得原來咁多人讀左咁多年聖經,原來完全無培養出一顆善良既心,對於屠殺咁大是大非都完全唔企出黎!反而以偏概全咁抽一兩句出黎將屠殺合理化……
聖經從來唔系講道德嘅書,你誤會咗喇
上帝降埃及第10災,系要殺盡所有長子, 猶太人踰越節就系咁嚟
希律王怕萬王之王到來,要殺光耶城嘅BB
猶太人要奪取迦南,必先經過耶利哥城,神叫佢哋先殺晒城內人,再攞埋個城(真有其城,可以參觀)
仲有㗎....

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-11-29 08:43 發表

打仗受苦的一定係平民百性所以千祈唔好望打仗不論自己國家或別國
全靠中國強大,我地先吾會有戰爭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]