• 瀏覽: 35,950
  • 回覆: 309
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 東方不敗2018 於 2023-11-29 01:25 發表

呃閪屌,出左禍。
"你地三個邊個幫我教訓佢, 我今晚被你教訓"

4個男既被佢當傻仔咁玩

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-11-28 22:31 發表

髮型助理助阻女同事放雪糕入雪櫃積怨,數個月後某天放工前,他又踩中女同事,兩人再起爭執。女同事待助理離開後,已叫朋友到來陪她離開,助理折返時

...
條囡似幾索

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-11-28 22:31 發表

髮型助理助阻女同事放雪糕入雪櫃積怨,數個月後某天放工前,他又踩中女同事,兩人再起爭執。女同事待助理離開後,已叫朋友到來陪她離開,助理折返時

...
睇咗好耐終於明白發生咩事
下次寫好的,睇死人

引用:
原帖由 stanley@@ 於 2023-11-29 04:01 發表

照睇係咁:
洗頭妹同豬紅熟,豬紅唔得閒來,叫咗3條口靚來,當中包括17歲死者。
似係咁

女主角仆街,死者無啦啦死,兇手又on9

引用:
原帖由 天外有天se 於 2023-11-29 05:55 發表

條囡似幾索
內文寫都係17-18

引用:
原帖由 平等的水杯 於 2023-11-29 06:00 發表

女主角仆街,死者無啦啦死,兇手又on9
認真,條囡只係揾人護送自己,正常喎,之後開片根本唔係條囡主使

引用:
原帖由 unico 於 2023-11-29 05:35 發表

打架都要識打唔好打要害,打死人告謀殺就算比你早釋最少失20年自由
俾人用棍打,住睇係咪要害先還手?你真係當武藝切磋?還手唔切可能兇手變死者,死者變兇手

引用:
原帖由 平等的水杯 於 2023-11-29 06:02 發表

內文寫都係17-18
條囡睇落有樣有身材有胸

引用:
原帖由 天外有天se 於 2023-11-29 06:04 發表

認真,條囡只係揾人護送自己,正常喎,之後開片根本唔係條囡主使
已經俾人恐嚇,點解唔報警,要自己揾幾個大漢?其實可能條女都想用手段教訓兇手,之前兇手道歉都唔接受,叫果班人都有外號,都唔慌好人

引用:
原帖由 平等的水杯 於 2023-11-29 06:05 發表

俾人用棍打,住睇係咪要害先還手?你真係當武藝切磋?還手唔切可能兇手變死者,死者變兇手
被告最多入到誤殺,因為係死者連同兩個同黨圍攻被告在先,而且被告以一敵眾,判監7年之內,甚至有機會少過5年,若判到7年就已經加埋行兇後畏罪潛逃

引用:
原帖由 天外有天se 於 2023-11-29 06:11 發表

被告最多入到誤殺,因為係死者連同兩個同黨圍攻被告在先,而且被告以一敵眾,判監7年之內,甚至有機會少過5年,若判到7年就已經加埋行兇後畏罪潛逃
所以說兇手on9,除了死者,果幾個真係醒目得緊要

引用:
原帖由 平等的水杯 於 2023-11-29 06:08 發表

已經俾人恐嚇,點解唔報警,要自己揾幾個大漢?
案件已判條囡係證人,即係已經證實哂條囡冇主使亦冇煽動開片,純係揾人護送自己,係正常兼合理嘅做法

引用:
原帖由 天外有天se 於 2023-11-29 06:16 發表

案件已判條囡係證人,即係已經證實哂條囡冇主使亦冇煽動開片,純係揾人護送自己,係正常兼合理嘅做法
係呀?其實報警先係最正確手法?

引用:
原帖由 平等的水杯 於 2023-11-29 06:15 發表

所以說兇手on9,除了死者,果幾個真係醒目得緊要
已判條囡係證人,即係已經證實哂條囡冇主使亦冇煽動開片,純係揾人護送自己,係正常兼合理嘅做法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]