• 瀏覽: 35,952
  • 回覆: 309
  • 追帖: 1
+9
死還死,屌左未先

引用:
原帖由 場上靠隊友 於 2023-11-29 01:28 發表

娘娘啲兵谷精上腦仲有邏輯可言咩?
唯有係咁解釋

又唔係比人圍住來打,有幾唔滿意最多打下拳頭交,起碼冇咁易死人

兇手 31 歲, 個女同事...幾多歲?~
點解會叫個, 未成年幫手?~

引用:
原帖由 無名氏X 於 2023-11-29 00:55 發表

好心班mk 仔、mk 妹,就唔好成日改埋d咁on9嘅花名啦!又豬紅又老鼠,上次仲有件咩牛丸。俾人咁叫,唔會覺得自己on9嘅咩?
代表咗佢地文化水平啫
你話佢地on9,佢地反而話咁先貼地

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2023-11-28 23:06 發表

寫得好亂,黃係乜水?
冇交代,唔知咩人?但應係死者。
似係豬紅嘅朋友,講話豬紅唔嚟,會叫人嚟,但初時又話老鼠同另兩名不相識男子嚟,轉頭又話戴與黃相識不久……唉……
到底相識不久定不識?唔知。

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2023-11-29 01:03 發表

佢係死者,不過唔知乜原因佢會突然間出現
係囉
行文上,黃第一次出現,唔係應該
【黃xx(案中死者,下稱黃)】
類似咁樣介紹下架咩?
詳細啲可以交待埋係唔係被指派嚟嘅友人

但呢篇稿就飛走晒
寫嗰條妓者dse中文合唔合格架?
依家大學生點解好似中三咁架?

插人廿幾刀都幾大仇口

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2023-11-29 01:24 發表

但又話同條女剛認識,剛認識又會咁勇強出頭,唔係好合羅輯,睇到人一頭霧水
條女一開始打電話俾男友同另一條女
另一條女唔嚟,但會叫人嚟,黃係被叫嚟嘅其中一人
同載剛認識

又係垃圾

拖馬講數攪出禍

老鼠安?

呢隻 洗頭妹
正臭雞
累人累物

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-11-28 22:31 發表

髮型助理助阻女同事放雪糕入雪櫃積怨,數個月後某天放工前,他又踩中女同事,兩人再起爭執。女同事待助理離開後,已叫朋友到來陪她離開,助理折返時

...
咁大仇口要殺人?嗌交都煩啦仲要殺人。

引用:
原帖由 s336990 於 2023-11-29 01:54 發表

條女一開始打電話俾男友同另一條女
另一條女唔嚟,但會叫人嚟,黃係被叫嚟嘅其中一人
同載剛認識
打死人就好大件事啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]