• 瀏覽: 12,212
  • 回覆: 60
九龍城發生可疑車撞警車事件。凌晨近3時,警方於九龍城截查一輛私家車,期間該私家車突然發難,撞開一輛警車及另一輛客貨車,隨即加速逃去。警員見

撞警車, 應該又會有高官會震怒。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/965913/車cam直擊-私家車先後兩次撞警車成功逃走-警員揮棍扑窗-唔好走?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news&fbclid=IwAR0EwC75yhieQA5fynB79PbSBghQfAQmfZTECow8E0y0OxUlC35VvuW6X_E

呢啲都係美國好 , 可以 亂槍掃射🤣

就算拉到,冇粉唔會大罪

引用:
原帖由 takngaihk 於 2023-11-28 14:57 發表

係老尾已經變左蜜蜂竇

告佢恐襲,坐一世 

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-11-28 14:37 發表

九龍城發生可疑車撞警車事件。凌晨近3時,警方於九龍城截查一輛私家車,期間該私家車突然發難,撞開一輛警車及另一輛客貨車,隨即加速逃去。警員見

...
香港警察太仁慈,若是真係有到美國或中國特訓,正常唔射人都可以射車輪吧,點會用警棍??

次次都放生壞人,警槍只是射向平民百姓

引用:
原帖由 takngaihk 於 2023-11-28 14:57 發表

香港差佬實在太斯文, 腦海中完全冇開槍呢個選項

引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2023-11-28 17:02 發表

次次都放生壞人,警槍只是射向平民百姓
善良的槍

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-11-28 14:37 發表

...
鐵甲威龍打扮嘅警察係再嚟做版嘅啫雞手鴨腳嘅警察係上班

真係不對等武力!
人哋用車撞你,你只係出警棍?
咁支鎗幾時先用得?
𠵱家就算成車粉都卸哂喇!

引用:
原帖由 jl1008 於 2023-11-28 16:41 發表

香港警察太仁慈,若是真係有到美國或中國特訓,正常唔射人都可以射車輪吧,點會用警棍??
平日嗰啲成個鐵甲威龍好威冇去尖沙咀巡邏睇人哋買lv  衝鋒隊嗰啲就雞手鴨腳

D子彈過期生銹都唔得閒射下
等第三次暴動咩,無咪碌撚

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]