• 瀏覽: 51,721
  • 回覆: 284
+3
乜水,唔識佢

佢可以再拍愛情動作片…我一定支持 

(佢套原始獸性我仲有…

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-11-28 08:03 發表

現年45歲、港姐出身的女星林雅詩,早年曾參演三級片,2005年息影嫁給富商溫文英,但15年老公被揭背妻偷食,最終離婚。林雅詩重返娛樂圈後,前年爆出當時的經理人兼男友馬天樂,背住她「偷食」女助手及育有一子,令她大受打擊。為治情傷,林雅詩去年決定移民英國,不過當地搵食艱難,大呻在當地找不到工作,「連洗碗都唔請」。

佢唔係拍開咸片咩? 洗乜做洗碗咁慘

咁老拍唔到三級片
可以拍Dorian 

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2023-11-28 08:22 發表

在香港做明星,去英國先碗也不如,什麼東西吸引她去做地底泥。
絕世好問!

仲要唔係政治問題

只係治情傷!

學袁嘉敏去法國就好!

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-11-28 08:52 發表

洗碗唔請,咁洗第二樣嘢得唔得? 😆😆😆
英國好多非洲難民,生意難做

引用:
原帖由 chaolininin 於 2023-11-28 08:26 發表

無搵食技能學人移民,正戇㞗大媽
佢未紅之前算係長期居英,半個地頭蟲都捱唔住,大英帝國依口飯幾難食!😛

做番老本行是絕對無問題的

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-11-28 08:03 發表

現年45歲、港姐出身的女星林雅詩,早年曾參演三級片,2005年息影嫁給富商溫文英,但15年老公被揭背妻偷食,最終離婚。林雅詩重返娛樂圈後,前年爆出當時的經理人兼男友馬天樂,背住她「偷食」女助手及育有一子,令她大受打擊。為治情傷,林雅詩去年決定移民英國,不過當地搵食艱難,大呻在當地找不到工作,「連洗碗都唔請」。

其實過去日本拍片,應該仍搵到食

穿金戴銀去做洗碗,人地心唸你玩嘢。

引用:
原帖由 touya08 於 2023-11-28 09:05 發表

佢唔係拍開咸片咩? 洗乜做洗碗咁慘
五十路動作片?

最愚蠢的港姐

引用:
原帖由 latkroy 於 2023-11-28 09:09 發表

五十路動作片?
《PR Girls青春援助交際》、《九龍的天空之旺角馬房》、《終極強姦II原始獸性》等
https://www.stheadline.com/realtime-entertainment/3243279/45歲林雅詩露酥胸Cosplay下身僅穿內褲-拍三級片成名情路坎坷曾被渣男趕出門

無碗洗,可以洗j。

做新聞刷下存在感咋!
我移英d親朋戚友雖然唔係做d咩大職位,
但未至於做d底下工作都無人請囉!
再唔係好似d日本過氣av女優過黎香港搵食咁囉,
係英國打正旗號香港三級女星初下海,
密密做一排都夠哂駛啦!😉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]