• 瀏覽: 10,226
  • 回覆: 40
將軍澳有人燒炭。今午(24日)1時39分,怡明邨怡茵樓一女住戶報案,指其姓蔡(38歲)兒子在單位內燒炭。救護車接報到場,

38歲男,大我4年,仲好後生,希望救得返,咩事要死

怡明邨完全冇聽過

健康?金錢?條女?家庭?份工?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20231124/bkn-20231124143414125-1124_00822_001.html

又賭股賭波屎

引用:
原帖由 LEE1989 於 2023-11-24 16:12 發表

將軍澳有人燒炭。今午(24日)1時39分,怡明邨怡茵樓一女住戶報案,指其姓蔡(38歲)兒子在單位內燒炭。救護車接報到場,

...
將軍澳醫院......可以RIP定......

引用:
原帖由 masatse009 於 2023-11-24 16:20 發表

將軍澳醫院......可以RIP定......
Why

又係將軍澳

咁多地方唔選擇,偏偏係要選擇喺屋企,何苦呢!

卅零歲,都係嗰類啦
始終都未能從輸左既陰霾走出黎

股市跌到害人不淺

唔知因財定情 😭

引用:
原帖由 LEE1989 於 2023-11-24 16:12 發表

...
五大必殺暗器:股、波、馬、女、債

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-11-24 17:08 發表

卅零歲,都係嗰類啦
始終都未能從輸左既陰霾走出黎
你要幫樓主嗌"死黑警(不過唔知係台灣定係美國嘅)"滅口手足

引用:
原帖由 郭子怡 於 2023-11-24 17:35 發表

五大必殺暗器:股、波、馬、女、債
健康都會嘅

輸左再起番身
睇下加沙人,就唔應該自殺
最多由零開始

唔送去律敦治多數救得番。吉人天相

引用:
原帖由 alexkin 於 2023-11-24 17:30 發表

股市跌到害人不淺
樓價銳插,被銀主call loan?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]