• 瀏覽: 6,031
  • 回覆: 34
芬蘭政府表示,位處波羅的海、從愛沙尼亞通往芬蘭的海底天然氣管道受損發生洩漏後,挪威地震研究所證實,事發當天凌晨,曾經在波羅的海芬蘭海岸偵測到可能發生一次爆炸。 事發在星期日凌晨。芬蘭的管道營運商表示,長達77公里的管道有一洞並和發生洩漏,當天已關閉管道,預計需要數個月甚至更長時間才能完成維修。 總統尼尼斯托說,不清楚管道受損原因,但可能是外部活動引致,芬蘭和愛沙尼亞當局正合作調查。他又說,已與北約秘書長斯托爾滕貝格舉行會談,北約計劃協助調事件。

誰炸北歐天然氣管道  
一到冬天又來無氣供應  
歐洲人真正凹家無氣

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/波羅的海天然氣管道受損-挪威當局稱曾錄得疑似爆炸-174901493.html

引用:
原帖由 1000day 於 2023-10-11 14:32 發表

芬蘭政府表示,位處波羅的海、從愛沙尼亞通往芬蘭的海底天然氣管道受損發生洩漏後,挪威地震研究所證實,事發當天凌晨,曾經在波羅的海芬蘭海岸偵測到可能發生一次爆炸。 事發在星期日凌晨。芬蘭的管道營運商表示,長達77公里的管道有一洞並和發生洩漏,當天已關閉管道,預計需要數個月甚至更長時間才能完成維修。 總統尼尼斯托說,不清楚管道受損原因,但可能是外部活動引致,芬蘭和愛沙尼亞當局正合作調查。他又說,已與北約 ...
班(西)方請既(勞)工會唔會話係中國做

這個冬天真太冷 親暖上山斬定多d柴 

引用:
原帖由 禁言又點 於 2023-10-11 14:34 發表

班(西)方請既(勞)工會唔會話係中國做
china china china 請你平d 讓d天然氣比我

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-10-11 14:37 發表

china china china 請你平d 讓d天然氣比我
班(西)方請既(勞)工話頭,中國又窮又落後點有天然氣呢d野

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-10-11 14:35 發表

這個冬天真太冷 親暖上山斬定多d柴 
比多d錢同老美買油咪無事囉

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-10-11 14:56 發表

比多d錢同老美買油咪無事囉
有錢交電費 仲洗乜上山 而家就係欠水

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-10-11 15:01 發表

有錢交電費 仲洗乜上山 而家就係欠水
無水咪零元購變賣換錢囉再唔係揾班BNOer江湖救急佢哋大把錢又弱雞最好恰

烏克蘭又做野

無野既,美國覺得歐洲買得液化天然氣少啫

引用:
原帖由 急焦異才藝 於 2023-10-11 15:07 發表

烏克蘭又做野
司機 : 你地唔好只顧以色列唔理我呀

班友一早係投資市做了淡~打算收割 海上幫有份媒體上出力

美國仲唔開心死

有冇人知歐豬淨返幾條天然氣事管未炸?

無論係意外定係那一方破壞,
美國都係大贏家

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]