• 瀏覽: 28,625
  • 回覆: 231
+2
以色列擁有美國最先進甚至更先進嘅武器!
但面對彈如雨下嘅落後嘅火箭炮竟然都死數百人!
原來武器不是如專家2046所說先進就無敵! 量才是最重要!
1, 2次世界大戰中美國擁有全球最強生產力, 成為了霸主!
失去了最強生產力嘅美國還可稱霸到幾時?

🤔可能武器都運晒去烏克蘭…

巴睇中時機出手?

🤔以色列應該得返核彈….如果佢第一個用…咁俄羅斯又學佢用?有人示範了先?

巴基斯擔好波

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2023-10-8 12:51 發表

因為哈馬斯係懦夫
吾敢正面同以軍打 
只係鬼鼠恐襲
尾角走九先會咁講

正義永遠不會缺席!

蟻多摟死象

引用:
原帖由 banmak 於 2023-10-8 15:15 發表

尾角走九先會咁講
美國都自顧不暇~

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2023-10-8 12:51 發表

因為哈馬斯係懦夫
吾敢正面同以軍打 
只係鬼鼠恐襲
青山院長可吾可以熄左個wifi, 你d病人好煩

引用:
原帖由 Kowloon2288 於 2023-10-8 15:42 發表

青山院長可吾可以熄左個wifi, 你d病人好煩
甘都被你稔到😂😂

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-10-8 10:37 發表

其實火箭彈威力有限, 畀個藉口以色列 大規模剿滅 哈馬斯。

以色列同美狗,先獠者賤,正仆街

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-10-8 10:37 發表

先進嘅導彈攔截系統係阻擋唔到境內發射嘅原始武器

引用:

因為哈馬斯係懦夫
吾敢正面同以軍打 
只係鬼鼠恐襲
即係好似美國咁, 從來都唔敢隻揪, 好多時等人哋打殘了才出場。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]