• 瀏覽: 23,394
  • 回覆: 279
+13

專業裝收佬?

引用:
原帖由 郭子怡 於 2023-10-3 18:04 發表

按摩算唔算係專業
算,爬屎渠都算專業人屎

我日日都考慮去外國住洋樓養番狗。但事實 

收回呢班垃圾的身份證

最好離開啦,心不在留低也沒用,害處更大.

引用:
原帖由 carters 於 2023-10-3 17:37 發表

本地人才招聘顧問公司今日(3日)公布一項調查發現,逾半香港專業人士正在考慮或計劃搬出香港,當中96%人已為海外工作做好準備,60%人正在跨國公司尋找職位。董事 ...
下?107人?冇睇錯,代表幾多專業人士?甘的sample rate 都叫調查?

引用:
原帖由 carters 於 2023-10-3 17:37 發表

本地人才招聘顧問公司今日(3日)公布一項調查發現,逾半香港專業人士正在考慮或計劃搬出香港,當中96%人已為海外工作做好準備,60%人正在跨國公司尋找職位。董事 ...
咁新人咪有機會上流?

引用:
原帖由 Mich281963 於 3-10-2023 19:08 發表

下?107人?冇睇錯,代表幾多專業人士?甘的sample rate 都叫調查?
寫明107人中有40%走人,唔好林多左

引用:

107個就代表晒全部專業人士?分分鐘當中仲有''西損'好L嘢!

基本上一睇標題就知邊間野出埋呢啲所謂新聞

107人代表晒香港所有專業人士

早的走啦 阻住後面呀 唔走正衰仔

引用:

訪問咗107人,
就代表香港人,
107有幾多係曱甴?