• 瀏覽: 23,171
  • 回覆: 115
+7
引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-10-3 07:36 發表

昨日尖東海傍發生墮海及路人與警員英勇救人事件。現場消息指,一名16歲少女於傍晚時份來到上址,她突然把手提電話交予途人,表明尋死,並叫途途人打電話報警,然後便躍身跳下海中。

警方接報迅速派員前往,一名軍裝巡邏小隊姓陸警長到場見女事主在海中浮沉,後腦差不多已被水完全淹過,情況危急,馬上卸下裝備落水救人。一位熱心途人亦下水一起拯救,最終成功救起女事主,清醒送院。
少女無恙後將尋死原委和盤托出。據 ...
唔好一支竹竿打成船人。
不好把你自己個人感受,放在大波電波到。

找人傾訴,也是解決問題的其中一個方法

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-10-3 07:38 發表

白衫的巴基司坦男都係值得贊揚, 救人一命, 勝7級浮屠
其實好多香港人都好熱心㗎...即刻撲上去幫手...
不分種族性別....見義勇為..... 

估係俾香討啲彈跳廣告激L到跳海 ~~~~

救女,途人當然願意啦

引用:
原帖由 fto94 於 2023-10-3 10:34 發表

估係俾香討啲彈跳廣告激L到跳海 ~~~~
點快手click都唔及彈出黎嘅廣告快

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 金力威 於 2023-10-3 10:38 發表

講得呢翻說話既 你老豆老母是單一方肯定又係d賓賓啊 印印啊或泰泰果d低賤血統人
咪自己幻想
南亞人真係無問題
班友好多都有信仰

係你自己流住賤種血啫

引用:
原帖由 金力威 於 2023-10-3 10:50 發表

唔洗講喇
一睇你講既野就知你含家都係賤種
死開啦 

引用:
原帖由 金力威 於 2023-10-3 10:55 發表

死乜開姐
比我講中左?你老母低賤 所以先至睇得起南亞 就係因為你含家都係賤種 低賤血統
唔準笑拜登🤣🤣🤣

引用:
原帖由 唔準笑拜登 於 2023-10-3 09:55 發表

你十萬年前祖先邊度人?
我老豆老母係英屬香港出生
哈哈,英屬香港? 咁你點解唔返你"祖國",要喺香港奶共,200黃人真犯賤! 

引用:
原帖由 XXXXXXXXXX 於 2023-10-3 10:58 發表

唔準笑拜登🤣🤣🤣
莫非佢啊爺好似敗登咁?成日PK但佢啊爺又唔係美國人

留返條命,屌柒班死毛蟲好過啦