• 瀏覽: 36,309
  • 回覆: 176
+3
為何電騙犯最鍾意揾中國人落手???
因為中國政府好人囉, 大量擄中國人去屠殺, 中國政府都好似唔嬲!

日本侵華, 日本殺了中國3500萬人, 冇嬲

1965年, 印尼又屠華百萬, 又冇嬲,
1998年, 印尼又屠華50萬, 又冇嬲

2015年至今, 應屠了幾十萬在緬, 都冇嬲,
咁緬甸唔揀中國, 仲想揀邊國呢???

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2023-10-2 12:24 發表

緬甸係咪由軍閥管治??
係, 所以, 緬官媒到而家, 都係話自己冇發生呢D事, 指責電影"孤注一擲"係污衊佢!

這中國女人, 係緬被人姦殺到咁, 死後條屍仲要被咁虐辱,
我估中國都唔會出手制止這些再發生???
仲係人地內政呀????

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-10-2 09:01 發表

菲律賓警方8月救出一名遭綁架性侵的台灣女子。受害人事後卻突然消失。經台灣警方以人臉辨識技術,發現女受害人同時是一名詐騙通緝犯。菲律賓警方目前已將女事主拘捕,之後會將其驅逐出境。據中央社報道,事件中曾被大陸男子綁架兼兩度性侵的35歲台灣王姓女子,於8月初與友人相約在馬尼拉見面,卻被7名大陸人在馬拉邦市(Malabon)擄走,期間2度遭性侵,並被迫匯款12.4萬美元到嫌犯指定帳戶。
菲律賓警方之後收到 ...
全部都係一班人,條囡都係詐騙集團成員,可能數目吾清或落格,所以俾人捉叫佢交返出嚟,成班人捉你為乜?為強奸?菲律賓好平$1000可以陪一晚,囡囡戶口有咁錢丶咁順攤?🤣🤣

黑奸黑,完

KK園啲屎忽數🤷🏼‍♂️

記得網紅雅典娜係在菲律賓被擄,但到而家,都好似冇任何一國政府係會話處理這case的新聞,有導導

即係那在菲律賓的擄人罪惡集團仲任在菲繼續喎!

都係嗰句,中國同胞不應去菲律賓,泰國,越南,柬埔寨,印尼及緬甸

印尼同緬甸,係兩個亞洲最大規模的人體器官掠奪地方

明顯係身有屎的同黨, 當然要玩失蹤啊... 台灣騙子島, 最美就是淫與騙...

這兩個全亞洲最誠實可靠國家的居民與警察的一切行為都是正義負責的,有非法及犯法的事都要是中國大陸人做的,仲要人人多欺負人少。而台省是完全使用高科技術見證大陸人的所作所為。利害,利害。

引用:
原帖由 娉婷女子 於 2023-10-2 11:00 發表

因為受害人用假名就認為佢有份犯案?我反而覺得佢唔想公開自己身份而逃避,報案台友人又係用匿名舉報,可能身份敏感,因為就算之後有份參與犯罪都可以話係被逼
女受害人同時是一名詐騙通緝犯

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-10-2 09:01 發表

菲律賓警方8月救出一名遭綁架性侵的台灣女子。受害人事後卻突然消失。經台灣警方以人臉辨識技術,發現女受害人同時是一名詐騙通緝犯。菲律賓警方目前已將女事主拘捕,之後會將其驅逐出境。據中央社報道,事件中曾被大陸男子綁架兼兩度性侵的35歲台灣王姓女子,於8月初與友人相約在馬尼拉見面,卻被7名大陸人在馬拉邦市(Malabon)擄走,期間2度遭性侵,並被迫匯款12.4萬美元到嫌犯指定帳戶。
菲律賓警方之後收到 ...
可能過程好enjoy呢

引用:
原帖由 茶奶 於 2023-10-2 13:34 發表

可能過程好enjoy呢
咪攪笑啦,係菲律賓篤那裡的黑勢力?容乜易間差館及住緊酒店都係黑勢力的人?

上次中國旅客被海關扒了3百美金都唔敢投訴啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]