• 瀏覽: 36,319
  • 回覆: 176
+3
黑吃黑,台灣只有騙子才是真的

蛇鼠一窩,身有屎

因為受害人用假名就認為佢有份犯案?我反而覺得佢唔想公開自己身份而逃避,報案台友人又係用匿名舉報,可能身份敏感,因為就算之後有份參與犯罪都可以話係被逼

台女係受害者,也是女騙徒

可能實情係台女性侵過好多男人……

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-10-2 09:01 發表

菲律賓警方8月救出一名遭綁架性侵的台灣女子。受害人事後卻突然消失。經台灣警方以人臉辨識技術,發現女受害人同時是一名詐騙通緝犯。菲律賓警方目前已將女事主拘捕,之後會將其驅逐出境。據中央社報道,事件中曾被大陸男子綁架兼兩度性侵的35歲台灣王姓女子,於8月初與友人相約在馬尼拉見面,卻被7名大陸人在馬拉邦市(Malabon)擄走,期間2度遭性侵,並被迫匯款12.4萬美元到嫌犯指定帳戶。
菲律賓警方之後收到 ...
呆蛙講嘅嘢你都信?2019年信嗰啲去曬赤柱啦

原來本身係詐騙犯
身有屎
唔怪得被姦被搶錢都唔告
唔敢呀嘛

正如毛教主專喺小黃人堆呃飯食
就算爆煲,班小黃人敢報警咩?
毛教主一句反殺佢地協助跟蹤、參與偷呃拐騙、欺男霸女,有曬證據
佢地鋤多幾條罪呀
唔聽話,夠膽鬧事?
分分鐘毛教主去國安篤佢地灰
小人只能被宰都粒聲唔敢出

黑吃黑

黑吃黑,佢哋有自己玩法

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-10-2 09:11 發表

經過咁多個月的教育, 如果有人仲咁白知, 
網友叫, 閠密呀約去泰國, 菲律賓, 柬埔寨, 越南, 印尼, 緬甸,見面
反而唔係去中國, 日本, 香港, 韓國, 朝鮮(仲正, 騙子, 擄人犯係嗰度死梗), 澳門, 台省呢D地方見

仲咁死白痴去的話, 出事了, 咁白痴就真係唔死都冇用, 救你多餘囉
因為電騙手段高超,例如情感欺騙,分享下比大家咩手法。
https://youtu.be/GEKK4AmY7Oo?si=N7uYaPkShcQNq4m9

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-10-2 09:01 發表

菲律賓警方8月救出一名遭綁架性侵的台灣女子。受害人事後卻突然消失。經台灣警方以人臉辨識技術,發現女受害人同時是一名詐騙通緝犯。菲律賓警方目前已將女事主拘捕,之後會將其驅逐出境。據中央社報道,事件中曾被大陸男子綁架兼兩度性侵的35歲台灣王姓女子,於8月初與友人相約在馬尼拉見面,卻被7名大陸人在馬拉邦市(Malabon)擄走,期間2度遭性侵,並被迫匯款12.4萬美元到嫌犯指定帳戶。
菲律賓警方之後收到 ...
可能多人運動加咗人又無加錢,應該係商業糾紛!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-10-2 09:03 發表

泰國, 菲律賓, 柬埔寨, 越南, 印尼, 緬甸, 看來都唔係正經人士, 應去的地方囉
你唔講犯案果d 係華人?

姐係衰貪心,以為去到有得賺大錢,根本就係去詐騙! 所以身有shit要走佬

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-10-2 09:03 發表

泰國, 菲律賓, 柬埔寨, 越南, 印尼, 緬甸, 看來都唔係正經人士, 應去的地方囉
你老尾,全9部中國人捉中國人,人地都未怪你地搞到治安差哂

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-10-2 09:24 發表

查看菲律賓人, 係有些景點, 但麻麻囉,
唔知怎解仲有人去菲律賓啦???

貪佢那邊出事率高嗎?
2008年菲律賓人質事件後,覺得依世都一定唔會去。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]