• 瀏覽: 36,302
  • 回覆: 176
+3
兩個字講晒,抵死

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2023-10-3 19:25 發表

菲回遊有佢哋自己既老笠市場, 未必要搭上KK園~
由警方主理,獨立運作,安全可靠。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2023-10-3 21:19 發表

由警方主理,獨立運作,安全可靠。
菲律賓兵賊不分!

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2023-10-3 21:21 發表

菲律賓兵賊不分!
基本上未進步發展嘅地方都係咁。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2023-10-3 21:22 發表

基本上未進步發展嘅地方都係咁。
早排, 海關員吞噬旅客銀紙~

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2023-10-3 21:32 發表

早排, 海關員吞噬旅客銀紙~
而家小馬司斯上場,再重走老馬可斯條路,相信,  菲律賓好大機會又重回九十年代的綁架毒品時代

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-10-3 21:36 發表

而家小馬司斯上場,再重走老馬可斯條路,相信,  菲律賓好大機會又重回九十年代的綁架毒品時代
九十年代, 老馬可斯落咗台好耐啦;你check清楚先講!

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2023-10-3 21:39 發表

九十年代, 老馬可斯落咗台好耐啦;你check清楚先講!
啱, 八十年至尾

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-10-3 22:13 發表

啱, 八十年至尾
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/费迪南德·马科斯

引用:
原帖由 for158 於 2023-10-2 12:54 發表

全部都係一班人,條囡都係詐騙集團成員,可能數目吾清或落格,所以俾人捉叫佢交返出嚟,成班人捉你為乜?為強奸?菲律賓好平$1000可以陪一晚,囡囡戶口有咁錢丶咁順攤?🤣🤣
錢佢攞咗了, 
被迫匯款12.4萬美元到嫌犯指定帳戶。
但似乎班賊係想好似要玩完佢撕票的樣子
中國都有些女學生都遭遇類似, 佢地在泰被綁票, 家人俾完錢後就被撕, 而家的賊係連人性都冇

引用:
原帖由 hh002 於 2023-10-2 11:39 發表

你唔講犯案果d 係華人?
我懷疑背後大老闆係在歐美那邊及政府,大家見光嗰浸係緬甸軍閥,中國福建省台灣省那班

所以,太複雜了

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-10-4 09:28 發表

我懷疑背後大老闆係在歐美那邊及政府,大家見光嗰浸係緬甸軍閥,中國福建省台灣省那班

所以,太複雜了
懷疑歸懷疑啦。
表面證據是當地軍閥加華人混合團伙。至於分工表面證據是,當地軍閥提供場所和武力backup,  華人負責電騙綁架。有沒有外國勢力不知道,因為多個香爐多隻鬼,除非要發展西方電騙市場。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]