• 瀏覽: 17,269
  • 回覆: 113
+9
冇政治智慧兼無腦加拿大等仆街

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-9-28 10:57 發表

加拿大國會上周五(22日)錯誤表揚納粹老兵,引發各地猶太社區不滿。加拿大總理杜魯多周三(27日)為事件向烏克蘭總統澤連斯基及烏克蘭代表團致歉,承認這是嚴重錯誤,冒犯納粹政權受難者。

加拿大國會上周五(22日)錯誤表 ...
連續比習總同莫滴都唔醒醒

引用:

加拿大國會上周五(22日)錯誤表揚納粹老兵,引發各地猶太社區不滿。加拿大總理杜魯多周三(27日)為事件向烏克蘭總統澤連斯基及烏克蘭代表團致歉,承認這是嚴重錯誤,冒犯納粹政權受難者。

精神支持烏克蘭,加國此舉沒有做錯,現在烏國本身崇拜,視納粹為正確,正道。 

附件

亞速營 (烏國納粹).jpg(212.99 KB)

亞速營 (烏國納粹).jpg

毒品, 加稅, 亂洗錢, 好多加拿大人都話唔再投佢票, 不過一雞死一雞鳴, 跟住老美行都係無運行。

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2023-9-28 12:12 發表

我唔認為係誤會喎
睇片,條議長大大聲咁話:二戰時對抗俄羅斯人既英雄
係人都知,二戰對抗俄羅斯既會係咩國家
咁又係喎!即係明L知喎!

劣質加狗柒到無倫, 想笑L死人咩.

引用:

heil 司機!

烏克蘭係好多納粹支持者。

道歉了事,當冇講過

當時有冇叫司機比個英雄獎佢,
使唔使收返🤣

世紀大笑話

洗乜道歉?
澤佬自己係新納粹

下台啦! 接連攪幾 pad 屎

大麻杜同佢契哥成日玩笑聲救地球 佢哋落咗台去表演趣劇一定熱爆。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]