• 瀏覽: 17,270
  • 回覆: 113
+9
加拿大真係笑料多

支持烏克蘭即係支持納粹啦傻仔

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-9-28 10:57 發表

加拿大國會上周五(22日)錯誤表揚納粹老兵,引發各地猶太社區不滿。加拿大總理杜魯多周三(27日)為事件向烏克蘭總統澤連斯基及烏克蘭代表團致歉,承認這是嚴重錯誤,冒犯納粹政權受難者。

加拿大國會上周五(22日)錯誤表 ...
加拿大成日擦存在感🤣

攪屎攪到自己都On狗狗

柒嘅事,作為一個經常抽大麻嘅道友,每分鐘都在做,見怪不怪

呢條正傻閪🤪🤣😁🤫🤭

點解要同司雞say sorry?當日佢都拍手拍得好開心wo 

引用:

加拿大國會上周五(22日)錯誤表揚納粹老兵,引發各地猶太社區不滿。加拿大總理杜魯多周三(27日)為事件向烏克蘭總統澤連斯基及烏克蘭代表團致歉,承認這是嚴重錯誤,冒犯納粹政權受難者。

唔出奇吖,自己祖國被日本倭寇入侵
女長女被老強,千萬同胞被殘殺,
啲黃人咪又當日本係鄉下

引用:

唔係猶奸
俄烏戰事,死嘅都唔係猶太人
人哋一石二鳥

納粹都係一人一票燜煮制
核心價值相同
家麻大點解要致歉

其實大家都只係跟住幕後老闆劇本演姐!兩個都係跟同一班老闆!多餘

加麻大種族清洗原住民細路都冇道歉

靠演戲的民主國家,笑撚死,戲子治國

引用:

所以希魔先係人類救世主,可惜當年冇清洗猶太人,如果做到,世界就和平好多。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-9-28 11:16 發表

唔知呢個被讚揚嘅公公下場會點?
心諗今次真係畀呢班仆街害撚死!
你知道點解阿伯即場喊咗岀黎喇, 俾班傻hi篤咗岀黎, 仲邊有好日子過,日日俾班猶大佬伏喺門口掟石頭。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]