• 瀏覽: 24,072
  • 回覆: 180
+2
引用:
原帖由 暗夜中的小燈籠 於 2023-9-27 19:03 發表

鏡嬸嘅翻版
邊個鏡嬸?

引用:
原帖由 有效橢圓的秋葵 於 2023-9-27 17:01 發表

點解啲騙案只係針對華人嘅
因為好似你呢D柒頭唔識英文, 更唔L會睇世界新聞。

62歲都仲西痕

引用:
原帖由 Brian668 於 2023-9-27 19:09 發表

62歲都仲西痕
人地有d空虛,有d寂寞,有d凍,只係想揾個冇咁臭的男人俾d温暖佢,邊諗到咁大鑊

見都未見過就可以畀幾千萬人?!🤭😂

洗錢feel

冇病呀嘛

有限公司每年要做核數報告,核數師都睇唔到有不尋常支出?細佬係唯一董事,就算平時唔睇盤數,簽核數報告前都會望一望年度係賺定蝕掛?

引用:
原帖由 有效橢圓的秋葵 於 2023-9-27 17:01 發表

點解啲騙案只係針對華人嘅
點解你會問啲咁弱智嘅問題...
答案:因為你唔識睇中文以外嘅媒體🤭

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-9-27 16:53 發表

https://www.youtube.com/live/nDfPCzhwxwY?si=UIUjSueTSCDRo-EH

好似華記咁講在電影孤注一擲裡

詐騙園區每騙到1000萬就會放煙花及開大食會慶祝一番,但同時乜播出被害者被騙財後是何等悲慘!
這個比對讓每個中國人都看到眼中爆火!

這次這香港60碎受害者,換來是家人斷裂,破產收場,更要坐6年牢獄之災!

這班 ...
你講詐騙犯死十次死百次有用嗎? 市民是完全沒能力去對付他們的, 連國家. 連東盟等都拿他們沒辦法, 只是講死十次百次對得起成千上萬的受害人嗎? 我覺得國家是時候為人民服務了, 被動叫人防騙是沒法改變詐騙者的貪婪時就必須考慮更進取的方法去消滅去取諦才行

呢d咁舊既橋都中招,有冇得再蠢d? 係咪香港d中女特別苦悶,成日俾人呃錢,一係俾南亞呃居留

呃佢的人冇事, 袋了130萬元, 
而2000萬元其他餘款由六旬婦人淨袋

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2023-9-27 19:20 發表

見都未見過就可以畀幾千萬人?!🤭😂
佢應係俾那騙子滾了去炒虛擬貨幣, 話佢贏, 未炒又話佢輸咗, 又要佢補倉的一類騙局, 氹了佢不能抽身, 越踩越深
你看看jpes , 佢都氹了2千人, 款項都成十幾億, 又咪同一類

引用:
原帖由 冗員七號 於 2023-9-27 19:54 發表

而呃佢的人冇事, 淨袋二千萬元 
你看看jpex追得返嘛?

60幾歲都要玩網上騙緣,嗯,唔知死,香港地最多水魚,世界之冠。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]