• 瀏覽: 33,056
  • 回覆: 176
  • 追帖: 1
+5
本主題由 飛天盒仔 於 2023-9-27 11:21 使用 提升卡
引用:
原帖由 Iamshameless 於 2023-9-27 04:41 發表

佢地所謂高鐵,恐怕只係較快嘅火車… 老尾啲高鐵得二百公里時速仲超多站,又唔設立交橋搞到成日撞車,唔信自己上網查下,英國佬搞隨時仲差過老尾
英國佬唔鍾意立交橋,因為‘’貴‘’

自駕遊付費行highway到十字路口要減速過迴旋處,WTF的英國特色😂

正一鬼地方,個個窮過撚,又種族歧視去住過就明,都唔明d傻Hi點解咁鍾意移民去果邊

大陰蒂割, 咁柒多狗官, 算L數把啦.

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2023-9-27 04:41 發表

佢地所謂高鐵,恐怕只係較快嘅火車… 老尾啲高鐵得二百公里時速仲超多站,又唔設立交橋搞到成日撞車,唔信自己上網查下,英國佬搞隨時仲差過老尾
英國佬話有成差唔多 400 KM/H 咁快喎 
唔知係乜嘢未來科技呢????

定係英國佬最愛嘅造假呢???

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-9-27 07:17 發表

大陰蒂割, 咁柒多狗官, 算L數把啦.
我老友 Eddie 話,只要有民主,啲狗官 7 到無朋友都無問題。

引用:
原帖由 mars1 於 2023-9-27 03:56 AM 發表

英國的也是叫大白象嗎?
英國長期養住隻大白象叫皇室。

啲錢一定被私吞咗!

引用:
原帖由 sng850 於 2023-9-27 07:27 發表

啲錢一定被私吞咗!
人哋做叫私吞,自己做叫袋住先。
突然間合理好多

引用:
原帖由 hwwong 於 2023-9-27 02:09 發表

有保守黨金主揚言,一旦HS2英格蘭北部路段取消,將停止支持保守黨。

蠅國佬膠鐵真係得啖笑...

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202309/26/AP65122c6ae4b0fdf828a03f8c.html
須要更多既人過去喇

黃色物種話民主自由,起一百年超支幾多都無問題

引用:
原帖由 henrykin 於 2023-9-27 06:59 發表

既然唔知 你又點知欠好多?已破產既唔理 未破產既就咁關心…🤣
敗走英倫癈柴言論

我老友冚家剷eddie遲下又返陰國冚家剷雪

英國膠鐵糕糕糕

引用:
原帖由 ricowong2503 於 2023-9-27 07:17 發表

正一鬼地方,個個窮過撚,又種族歧視去住過就明,都唔明d傻Hi點解咁鍾意移民去果邊
今時今日嘅英國行帝制又無人權又窮,起條鐵路都要左度右度,真係廢到無朋友。

居民乜都無好正常呀,班官個袋滿滿咪得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]