• 瀏覽: 33,053
  • 回覆: 176
  • 追帖: 1
+5
本主題由 飛天盒仔 於 2023-9-27 11:21 使用 提升卡
引用:
原帖由 chargeurs 於 2023-9-28 10:13 發表

你在美國裝了CCTV
唔洗
印尼都350
好多美國人活在第三世界,未見過平均時速100公里高鐵 ,現場打卡直播

跪求阿爺出手啦

引用:
原帖由 大林林 於 2023-9-28 11:21 發表

唔洗
印尼都350
好多美國人活在第三世界,未見過平均時速100公里高鐵 ,現場打卡直播
溝印尼妹

利益輸送

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2023-9-27 04:41 發表

佢地所謂高鐵,恐怕只係較快嘅火車… 老尾啲高鐵得二百公里時速仲超多站,又唔設立交橋搞到成日撞車,唔信自己上網查下,英國佬搞隨時仲差過老尾
係中國呢個速度只可叫動車,西人就係鐘意面子,唔承認落後於中國,佢老美高鐵,同中國. 歐洲. 日本高鐵完全兩樣野

唔想滅亡,其實有冇考慮卑中國既殖民地?  

引用:
原帖由 hwwong 於 2023-9-27 02:09 發表

有保守黨金主揚言,一旦HS2英格蘭北部路段取消,將停止支持保守黨。

蠅國佬膠鐵真係得啖笑...

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202309/26/AP65122c6ae4b0fdf828a03f8c.html
中國民眾表示,甘Q多高鐵,D鐵市民度俾,超支冇得唔起,飯冇錢食都要俾

高危鐵路?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2023-9-27 06:32 發表

我老友 Eddie 都回流,根係有原因嘅。
條粉腸又再次棄祖忘宗

引用:
原帖由 mars1 於 2023-9-27 03:56 發表

英國的也是叫大白象嗎?
同罷工一樣
去到英國就唔係

引用:
原帖由 乖乖隆地咚 於 2023-9-27 09:43 發表

第一日就死人
應該是第一日新線路車,原線路17年試運營開始到現在已經死90幾人了,平均每月1人  
https://www.youtube.com/watch?v=TsIZDespMw8&t=88s

引用:
原帖由 長風渡 於 2023-9-27 06:51 發表

講這些務虛是沒用的,阿伯係咪老破,就唔係呢度啲網友吹的,唔通我吹風你老破,你又真係會老破咩。
國內?我又引用你那句,理解吓實際情況係點先啦。
佢呢啲7頭,以前成日笑大陸玩臭蟲論,依家咪到佢玩囉。連伯明翰破產都唔敢提,轉頭叫人了解下大陸城方政府。真係on9

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]