• 瀏覽: 6,010
  • 回覆: 27
烏克蘭總統澤連斯基說,美國提供的首批艾布拉姆斯(Abrams)主戰坦克已經抵達烏克蘭,烏軍對俄羅斯的反攻將得到助力。法新社報道,澤連斯基星期一

其實諾貝爾獎應該返個和平獎畀佢,不過要佢肯自殺 ,咁烏克蘭就可以得到和平

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/944 ... utm_medium=referral

都唔知點解要出世,雖然生活得唔係咁好,但係都o黎到咯,咁就玩一玩先走囉....
黃人唔係講美國好先進。唔用坦克咁落後個野?

會唔會又係由現役美軍開車?到時被俄軍俘虜就樣衰啦...

即係俄國可以用更大嘅武器打烏克爛

烏克蘭個名真係冇起錯,又烏,又黑,又難

引用:
原帖由 俗世遊人 於 2023-9-26 10:11 發表

烏克蘭總統澤連斯基說,美國提供的首批艾布拉姆斯(Abrams)主戰坦克已經抵達烏克蘭,烏軍對俄羅斯的反攻將得到助力。法新社報道,澤連斯基星期一

比柯柏文佢都冇用。

NATO畀咗咁多野你依個司機, 你仲係咁屎  真係恨鐵不成鋼

西方要烏成為戰場,牽制俄…
佢地唔肯比佢停。

冇空權,坦克就係為燒錢,洗錢。

歐美深府同納粹軍⋯⋯的300萬億資產被法庭文件📄被放上網了😭😭上海幫佔21萬億
佢哋好驚民眾上侵媒⋯了解到一切在進行中的😭
明白到拜登得個流攤

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2023-9-26 15:35 發表

佢地唔肯比佢停。
俄佬肯嘔返侵略左土地咪停火囉,普京肯咩?  

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2023-9-26 15:35 發表

佢地唔肯比佢停。
美國已經陷入一個思想誤區:利用戰爭打垮俄國,然後集中力量對付中國

戰事拖下去,未知能否拖垮俄國,但美歐會先被拖垮;而時間在中國一方,美國無法抽身,實力此消彼長,中國會獲勝

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2023-9-26 18:16 發表

美國已經陷入一個思想誤區:利用戰爭打垮俄國,然後集中力量對付中國

戰事拖下去,未知能否拖垮俄國,但美歐會先被拖垮;而時間在中國一方,美國無法抽身,實力此消彼長,中國會獲勝
今次美國低成本好多!

蛋黃刀、M777、哀國者、猩鍊、海馬屍、豹二、鈾彈、... ... 都記唔清楚白痴吹過幾多樣北約「神器」啦,結果都係打敗仗

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2023-9-26 18:22 發表

今次美國低成本好多!
正正因為成本低(而且拖垮歐洲對美國有利),美國現在仍未發現自己的錯誤

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]