• 瀏覽: 13,561
  • 回覆: 92
加拿大與印度的外交風波持續,加拿大總理杜魯多呼籲印度政府,就錫克教領袖尼賈爾在卑詩省被殺的事件,配合加方調查。 杜魯多日前表示,有可信的指控顯示,印度特工涉及尼賈爾今年6月被殺的案件。加拿大廣播公司引述政府消息人士報道,這些情報是來自包括印度官員的通訊,包括駐加的印度外交官,當局亦掌握海外情報,部分...

即刻話印度官員被西方監控緊

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1719558-20230922.htm?spTabChangeable=0

快啲去買返幾萬部華為mate 60pro保平安啦

印度禁華為今次奶哂野

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-9-22 16:16 發表

印度禁華為今次奶哂野
印度唔抵可憐的

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-9-22 16:16 發表

印度禁華為今次奶哂野
點解唔用三哥國產品牌呢!?

明顯係啲印度官員唔小心用咗iphone所以被五眼監控到……

引用:
原帖由 siutatbo 於 2023-9-22 16:22 發表

點解唔用三哥國產品牌呢!?
有用咩!後門冇處不在!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-9-22 16:17 發表

印度唔抵可憐的
印度可以反客為主發佢難渣
對非法竊聽印度大使館 要求道友多比個膠袋
有官員睇緊bollywood電影 五眼情報竊聽電影對白  就以為對白係真

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2023-9-22 16:23 發表

明顯係啲印度官員唔小心用咗iphone所以被五眼監控到……
道友多真係衰多口 自己爆响口 五眼五國 一次過得罪三哥 仲想叫印度衝對抗中俄

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-9-22 16:26 發表

印度可以反客為主發佢難渣
對非法竊聽印度大使館 要求道友多比個膠袋
有官員睇緊bollywood電影 五眼情報竊聽電影對白  就以為對白係真
too simple, sometimes navie
你大使館係人地國家
比人竊聽應該係預左
只能怪你自己太唔小心亂嗡野
同你自己反竊聽技術技不如人

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-9-22 16:31 發表

道友多真係衰多口 自己爆响口 五眼五國 一次過得罪三哥 仲想叫印度衝對抗中俄
印度生產既iPhone
應該都係有五眼監控用既後門

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2023-9-22 16:34 發表

印度生產既iPhone
應該都係有五眼監控用既後門
可能後門監控程式部份 仲係CIA外判 去印度班加羅 三哥IT磚才寫嘅

三哥宣布 乜Q野 印-太 乜乜乜唔好拉埋我講  唔同變態佬玩 

木滴連條低褲都比加拿大狗睇晒仲戇鳩鳩以為自己好勁

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2023-9-22 16:45 發表

木滴連條低褲都比加拿大狗睇晒仲戇鳩鳩以為自己好勁
呀差以為自己變咗白人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]