• 瀏覽: 27,143
  • 回覆: 142
  • 追帖: 2
+5
鞠躬道歉未?

所謂有禮貌的民族.

引用:
原帖由 ~kurapika~ 於 2023-9-22 02:24 發表

「他們打破了承諾。」——出身自日本宮城縣的清水義廣坐在位於福島市的辦公室,向記者表示。2015年,日本政府與福島市的漁業團體進行談判,承諾未經

當然排海幾百年啦,到依家個爐未熄火

引用:
原帖由 ~kurapika~ 於 2023-9-22 02:24 發表

「他們打破了承諾。」——出身自日本宮城縣的清水義廣坐在位於福島市的辦公室,向記者表示。2015年,日本政府與福島市的漁業團體進行談判,承諾未經

有好多魚類是靠海床生活的.

等睇2024年夏天
湘南海岸仲多唔多人游水先

稹聚輻射,
日本就玩完

引用:
原帖由 希夷 於 2023-9-22 06:06 發表

稹聚輻射,
日本就玩完

引用:
原帖由 楚曉 於 2023-9-22 02:53 發表

鞠躬道歉未?

所謂有禮貌的民族.
不好意思,純粹有感而發。
講起道歉。想起日本文化「道歉時要露出x部吧」

😂

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2023-9-22 04:34 發表

當然排海幾百年啦,到依家個爐未熄火
都係師兄心水清。
https://www.youtube.com/live/c68mcLdiK6A?si=xYfttQhJqcbUV7Xe

呢條片正正就係講熱熔棒核芯不斷發幅射

引用:
原帖由 andysan4 於 2023-9-22 06:04 發表

等睇2024年夏天
湘南海岸仲多唔多人游水先
排左第一年就咁快去到湖南就出事?

引用:
原帖由 希夷 於 2023-9-22 06:06 發表

稹聚輻射,
日本就玩完
其實我唔係撐排核福水,不過如果唔排核幅水,又有第2 個地震海嘯?先唔講之核燃料捧係繼續發放幅射。日本裝左咁多幾百萬噸既一桶桶既幅射水第2 次海嘯一次過入大海就玩完

引用:

我老友 Eddie 唔係話無其他幅射元素㗎咩???
睇嚟現實又大大巴刮落去我老友 Eddie 呢個幅射專家臉上

想問一下在日本排放核污水話分30年排。
是幾個月排放一次?每次排放幾多噸?謝謝?

主題標籤 #輻射
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]