• 瀏覽: 26,426
  • 回覆: 254
  • 追帖: 1
+3
加密貨幣交易平台JPEX涉嫌串謀詐騙案,至今11人被捕,包括林作、KOL「陳怡」及「朱公子」等人;截至昨日(20日)下午5時,警方已接獲2,086人報案,

幾時到麥00同莊C蚊?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/943488/jpex案-曾擔任jpex香港區品牌大使-消息-張智霖協助警方調查

下一個肥嘢還會遠嗎?

引用:
原帖由 phmo 於 2023-9-21 16:42 發表

下一個肥嘢還會遠嗎?
漏咗佢添

如果佢甩到身, 佢除咗要多謝證監會通水之外, 都要多謝自己..............

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-9-21 16:44 發表

漏咗佢添
森美呢 
大把黃人被昆

引用:

下一個肥嘢還會遠嗎?
智林坐碌半走唔甩了~

引用:
原帖由 klfcim 於 2023-9-21 16:46 發表

智林坐碌半走唔甩了~
咁多個佢應該算吸金能力最強

一早話左 要查藝人 佢排第1個架啦

張智霖並無參與任何投資及金錢損失,去年3月拍攝完廣告後,因去年5月得知JPEX「已受到證監會監管」,故已書面通知JPEX,如該公司未能取得牌照,就不能使用張智霖的肖像宣傳,並會保留追究權利。
佢都算醒目, 錢就照收, 廣告你無攞正牌就唔畀你登.  

原文網址: JPEX案|曾擔任JPEX香港區品牌大使 消息:張智霖協助警方調查 | 香港01 https://www.hk01.com/article/943488?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

引用:

下一個肥嘢還會遠嗎?
正! 肥媽獄中唱監獄風雲,好有feel, 有氣勢! 全民期望

引用:
原帖由 touya08 於 2023-9-21 16:48 發表

張智霖並無參與任何投資及金錢損失,去年3月拍攝完廣告後,因去年5月得知JPEX「已受到證監會監管」,故已書面通知JPEX,如該公司未能取得牌照,就不能使用張智霖的肖像宣傳,並會保留追究權利。

原文網址: JPEX案|曾擔任JPEX香港區品牌大使 消息:張智霖協助警方調查 | 香港01 https://www.hk01.com/article/943488?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
佢都收足人錢囉, 人地係老千佢點追人哋呀? 公司地址係邊呀? 告邊個呀? 佢真係攞嚟講

引用:
原帖由 touya08 於 2023-9-21 16:48 發表

佢都算醒目, 錢就照收, 廣告你無攞正牌就唔畀你登.  

原文網址: JPEX案|曾擔任JPEX香港區品牌大使 消息:張智霖協助警方調查 | 香港01  ...
講咩!? 點解唔等佢有牌先同佢拍?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-9-21 16:51 發表

講咩!? 點解唔等佢有牌先同佢拍?
條link你自己貼, 你都無睇內文, 咁你係咪要問佢經理人??

看來森美都要返港接受調查

引用:
原帖由 touya08 於 2023-9-21 16:57 發表

你係咪要問佢經理人??
以佢嘅名氣, 佢唔點頭, 經理人都唔敢逆佢意啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]