• 瀏覽: 21,269
  • 回覆: 107
+3
鑽石山荷里活廣場今年6月發生斬人案,兩名妙齡女子慘死陌生漢刀下,引起全港關注。事隔近兩個月,市民仍餘悸猶存,紛紛避開路經

其實關唔關事商場人多小控制唔到
呢一類食品生意開到周圍都係生意唔好就賴
咁成個商場嘅商舖咪可以摺埋!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20230801/bkn-20230801184746088-0801_00822_001.html

關鬼事, 呢D野根本唔好賣, 經過也不入去看一眼

關咩事 
if 當日唔係掛住睇, 有dd英勇行為, 做果度生招牌啦 

引用:
原帖由 hw1chan 於 2023-8-2 08:00 發表

關鬼事, 呢D野根本唔好賣, 經過也不入去看一眼
南朝鮮的人蔘性價比不及北方正統的

引用:
原帖由 boy888 於 2023-8-2 07:53 發表

鑽石山荷里活廣場今年6月發生斬人案,兩名妙齡女子慘死陌生漢刀下,引起全港關注。事隔近兩個月,市民仍餘悸猶存,紛紛避開路經

呢一類食品生意開到周圍都係 ...
應該去搵斬人果個進行民事索償,甚至是強制賠償

引用:
原帖由 三級警司 於 2023-8-2 08:21 發表

應該去搵斬人果個進行民事索償,甚至是強制賠償
你估斬人嗰個會唔會有幾億身家等你慢慢索償,定攞住綜援住緊免費公屋等政府養?

告咪盞訴費都蝕埋!

黃店手法,可以入黑名單!

跟本香港的商場就吸引唔到人去買嘢。試下事發地點唔係商場, 係投注站或者澳門賭場, 我諗就算發生過呢的事, 都一樣會咁多人去。

又咁,咁啱撞正商場更改泊車優惠,少咗人泊車自然少咗人流。再加上呢件事發生,人流自然大減

妓者, on 9
個個商場都有關閉既鋪頭
時代都有

如果呢間鋪事發後兩個月就完約,咁都算好好彩,拿拿臨執咗去喺第二度開過間新嘅肯定係最佳止蝕方法,而家唯有搏同情當俾宣傳費囉

斬人案

依個商場一向冇人流

引用:
原帖由 boy888 於 2023-8-2 07:53 發表

呢一類食品生意開到周圍都係 ...
我好想知, 有幾多人幫襯過韓印紅呀?
我個區有間, 但從來唔覺得有人係入面, 我路過都會望一望, 唔平亦都唔會入去

引用:
原帖由 djimavic 於 2023-8-2 08:33 發表

黃店手法,可以入黑名單!
啱呀,呢間嘢真係唔好幫襯,老細好似係政協

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]