• 瀏覽: 3,384
  • 回覆: 16
今日(24日)下午6時許,一名34歲姓趙男子,懷疑在尖沙嘴梳士巴利道一室內位置,非禮一名17歲陌生少女。警員接報到場,經初步調查,趙男涉嫌非禮被捕,案件交由油尖警區刑事調查隊第一隊跟進。

嘩, 淫魔趙, 警方應先閹後審啦!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1941195/即時-港聞-涉非禮17歲陌生少女-尖沙嘴34歲男被捕

受害人同色魔嘅相都無張,頭條記者懶到出汁

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-7-25 04:25 發表

今日(24日)下午6時許,一名34歲姓趙男子,懷疑在尖沙嘴梳士巴利道一室內位置,非禮一名17歲陌生少女。警員接報到場,經初步調查,趙男涉嫌非禮被捕,案件交由油尖警區刑事調查隊第一隊跟進。

關陌唔陌生咩事

此人太賤似獨L比利犬

有冇指插下體先!?

今次無過程介紹

我都34歲,影衰晒我

個位34歲男一定是單身人士
其實港男都幾慘,港女性需求比日本、馬來西亞、日本都低,唔知係咪注重道德禮節,,唔放肆下就真係有港女精神病啦,大大方方展現自得,唔會好似港女搭地鐘鐵著瑜珈褲又想人望又要話阿,又要扮大方又要攞貞節牌坊,。港男識唔到女,又無渠道發泄,自然就試下香港以外地方既女仔,都唔怪得香港男仔咁喉擒
香港99.9%既女仔都係冷冰冰性冷感,
香港女仔自己都不知,其實佢地擺出來個形像好cool,令男仔好難接近,一同港女接觸 同佢傾計已經覺得你想溝佢 又處處提防 又大戒心。
想講男同女一齊本身係一件對等既事,我行一步你行一步咁先有得玩。但而家D香港女仔想10個男仔一齊向佢地行,自己唔郁,再睇下邊個行得多,再睇你有冇錢,靚唔靚仔呢樣果樣,呢樣野跟本唔對等,係離地、痴線既....

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2023-7-25 07:32 發表

攪細佬女當然唔岩,但都唔唔怪得哂班港男會忍唔住攪細佬女,港女最令人不快係性格黑口黑面,一副女強人和經常以受害者自居,有很多外貌是不錯,舉個例,十四把港女事件,天水圍港女被男侍應觸碰事件空姐講,靚模收錢接私影事後唔認數要加收錢事件等等。事件想講男同女一齊本身係一件對等既事,我行一步你行一步

香港明明係女多男少,人地西遊記入面女兒國一見到唐惛僧入境就熱情款待、眼晴著燈咁,想傳宗接代。港女呢見 ...
要強行透過性黎征服佢地

人渣

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-7-25 07:34 發表

要強行透過性黎征服佢地
唔係惡意、唔係離題,統料有感而發 

港女口頭禪係「港女生得靚,反而無男友/自然要求高,但又遇不到高質男人,又不想屈就,咪單身。人地唔明白,以為我揀三揀四,事實係無野好揀。人生真係好無奈。」
女性事業同男性平起平坐,可以靠得到自己,根本唔洗睇男人面色,唔洗比面港男。出去做野有價值,好過日本女子全職在家相夫教子,唔洗睇男人面色。所以選擇單身不婚、或吊到好高來賣。或要揀個好叻既
女仔成日覺得追男仔好難, 因為咁做好像是在自降身價, 搞到自己好似好cheap, 送上門咁, 好驚蝕底, 於是唯有繼續企喺棵樹隔離等兔仔經過. 但是, 好男人都是"筍盤", 筍盤自然是要和別人爭的.

事實上, 香港有條件結婚既男仕比例越來越少, 女人不想孤獨終老, 學曉如何追男人, 是越來越重要的一門"技能".

追女仔和追男仔, 其實都係一樣: 所有野都係做出嚟, 唔係講出嚟. 果啲下下要表白既人, 基本上就係完全無愛情技巧既人.

香港明明係女多男少,人地西遊記入面女兒國一見到唐惛僧入境就熱情款待、眼晴著燈咁,想傳宗接代。港女呢見到港男唔止無反應仲心裡抱怨:「點解我地港女咁叻都唔可以同港男同工同酬,憎死d香港男人!霸哂我

超級無誤完全認同🤯🤯🤯🤯
我觀察過馬來西亞、台灣、內地、韓國、日本、
澳大利亞、越南、泰國、馬來西亞、新加坡、印尼既女仔,香港女仔對性係最冷淡最可有可無😱😖😣
內地女人對性都有一定需求,係發自內心想要
香港女人真係只求交差

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-7-25 07:00 發表

有冇指插下體先!?
非禮這形容詞, 正常係意思未去到這個地步嘛

唔報導點非禮
呢份報紙浪費公共空間

又想學早前單巴基廢柴強姦條女咁

室內位置係"士巴"?
勞資糾紛乎?

鍵盤翻頁