• 瀏覽: 5,644
  • 回覆: 24

譚仔創辦人媳婦、28歲模特兒Abby蔡天鳳被謀殺及肢解烹屍,其前夫鄺港智一家4口及另外兩名男女,先後被拘捕及起訴,案件早前已於法庭提堂。警方今日返回龍尾邨重組案情。
兩輛疑涉案車輛拖返龍尾村兇案現場
據了解,西九龍總區重案組及政府化驗所人員,應控方要求,今(24日)早上約10時,將兩輛懷疑涉案車輛拖返大埔龍尾村兇案現場,進行案情重組;其中一輛涉案七人車,疑為當日載乘蔡天鳳到案發單位,亦被駛至上址重組案情,模擬運屍過程。

而家返去重組完都冇用啦~rip

新聞來源連結:
https://www.am730.com.hk/本地/蔡天鳳碎屍案-警拖涉案車返龍尾村模擬運屍過程/389883

後生細女rip...

同前香港警察有關係嘅案件零舍唔同👏

擒日去食自助餐,有一大煲青紅蘿蔔湯,當堂諗起蔡天鳳

引用:
原帖由 takngaihk 於 2023-7-24 15:15 發表

同前香港警察有關係嘅案件零舍唔同👏
殖民地年代,鬼佬軍官鍾意點都得,強姦完你個女,都要話係崇拜鬼佬自願,否則告你冚家藏毒,鬼頭收黑錢,私相受授是平常事。

屍骨未寒

引用:
原帖由 黃金時間 於 2023-7-24 14:54 發表

後生細女rip...
佢唔知世途險惡……

引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2023-7-24 14:48 發表

譚仔創辦人媳婦、28歲模特兒Abby蔡天鳳被謀殺及肢解烹屍,其前夫鄺港智一家4口及另外兩名男女,先後被拘捕及起訴,案件早前已於法庭提堂。警方今日返回龍尾邨重組案情。
兩輛疑涉 ...
重組案情, 下下用假人,
我諗法官都唔會明, 
應該用佢老母做被害人, 俾番把刀鉛球, 幾仔爺重演一次如何煲人頭湯, 
如果陪審團仲系唔明, 咪用大伯做替身再做一次咯 !

就快農曆7月   E家先來重組
打多場齋實際d

引用:
原帖由 木伽四點 於 2023-7-24 18:07 發表

就快農曆7月   E家先來重組
打多場齋實際d
731再開庭

提示: 違規內容已被屏蔽
奸邪妖獸心狠手辣。

引用:
原帖由 正傻西4 於 2023-7-24 15:46 發表

殖民地年代,鬼佬軍官鍾意點都得,強姦完你個女,都要話係崇拜鬼佬自願,否則告你冚家藏毒,鬼頭收黑錢,私相受授是平常事。
又泥臭蟲論

引用:
原帖由 Retired2019 於 2023-7-24 15:20 發表

擒日去食自助餐,有一大煲青紅蘿蔔湯,當堂諗起蔡天鳳
拎黎煲湯就係想冇人知,不過佢萬萬估唔到警方會甘認真查佢既失蹤

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]