• 瀏覽: 28,395
  • 回覆: 107
  • 追帖: 1
近日有銀行高層疑捲入桃色糾紛,遭印製傳單「唱衰」!從有關傳單可見,一名男子被指有婚外情搞婚外情,並聲稱他強行性侵女下屬,

近日有銀行高層疑捲入桃色糾紛,遭印製傳單「唱衰」!從有關傳單可見,一名男子被指有婚外情搞婚外情,並聲稱他強行性侵女下屬,形容是「金融界人渣」。據了解,該銀行很多職員都收到相關訊息,而執法部門亦接獲報案,但只是報告有關發現該些傳單,並無任何涉性侵的舉報。

有關傳單印有一名男子的大頭照,指他為銀行的區域總監,直斥「有老婆仔女仲不斷出軌偷食婚外情,多次濫用職權,強行性侵下屬,金融界人渣」。

此外,有人向獵頭公司等發出電郵,指該人在九龍區工作期間,對女同事進行性侵、性騷擾和不當行為,在辦公室內舉行酒局,灌醉女同事再下手,促有關獵頭公司警惕此人。據悉,執法部門無接獲有關此人涉及性侵的舉報,只接獲舉報指發現該些傳單。

邊間銀行? 潛規則唔止娛樂圈發生?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20230609/bkn-20230609213924978-0609_00822_001.html

食完嘢又唔俾錢, 確實又幾乞人憎.

係香港地,其實多條賓周已經輸在起跑線上
少至補習,男仔搵女老師,女仔搵女老師,老母搵女老師
大至搵工,尤其寫字樓,身份證係F,面試分數自動有加成,遇到男經理更加唔洗講
又或者搭地鐵
如果個男人比個女人投訴話high到佢,先唔理件事,個男人已經即刻想搵窿捐,周圍d人即刻接接聲,哇呢個鹹豬手
如果個女人比個男人投訴話high到佢,先唔理件事,D人會屌,嘈咩丫嘈男人老狗咁小家,搭地鐵係咁架啦,弱質女流都唔讓下
因為只要一拍片上網, 個男既就已經一身蟻
好多人其實唔會真係咁熱切去follow件事
只覺得個男既肯定做左D野先引到人要拍佢片
即係成車咁多男人, 點解唔話其他人係要話你
係誤會既都只會話個男既瓜田李下唔識避嫌

唔係話個男係岩,但有時確實男女都有問題,一段婚變姻未必個男錯哂,可能女方期望過過高
不得不提,就是現今無論在意識形態上、兩性相處上、實際法例和權力方面,女性都高高在上,壓逼男性。好簡單,女性藉以天生較易獲得同情既外表,充分利用此優勢令男人為自己賣命,在人際相處中,從來只出口,不出手,從中挑撥離間,就達到他人自相殘殺,自己就全身而退既目的。永遠女性就係藉住把口,不斷講好多野傷害男性,最後令男性忍受不到而出手,最後就以法律手段整死個男人。當然你會話係個男人無用EQ低,但係成個現象既背後問題大家要睇清楚,逼到男人去絕境既原因正正係一個完全傾斜既兩性相處規則;女人可言語攻擊,男人不可言語攻擊女人。 。 呢個就係現今兩性相處潛規則已被女權份子操縱既一大事
高,係香港地,其實多條賓周已經輸在起跑線上
少至補習,男仔搵女老師,女仔搵女

出得黎行 預左要還 呢個世界上冇免費午餐 叫雞唔洗比錢呀

大陸大把女比個西上司吊博上位

邊間銀行

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-6-10 08:07 發表

近日有銀行高層疑捲入桃色糾紛,遭印製傳單「唱衰」!從有關傳單可見,一名男子被指有婚外情搞婚外情,並聲稱他強行性侵女下屬,

近日有銀行高層疑捲入桃色糾紛,遭印製 ...
渣男!?好多香土師兄仰慕!

引用:

喂!咪打
咪打格仔先得架!我想跟佢學野!🤭

引用:

錢債糾紛?

大摩?

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-6-10 08:10 發表

食完嘢又唔俾錢, 確實又幾乞人憎.
食窩邊草,就手嘛

引用:
原帖由 無私淡定的牡蠣 於 2023-6-10 08:27 發表

大陸大把女比個西上司吊博上位
哦,又大陸,白鬼冇既,港女冇既,賣保單變賣床單,女AA要同客試睡床

唔報警而要玩抹黑,應該都係帽事

可能條友仔欠大耳窿錢或者得罪了有勢力人士,被人抹黑也未定,睇吓佢嘅下場怎樣啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]