• 瀏覽: 42,891
  • 回覆: 312
  • 追帖: 1
+28
學民思潮前發言人黃子悅及另外9人,涉在2019年理大衝突期間,於旺角一帶參與暴動。10人早前承認暴動罪,今(9日)區域法院求情。辯方書面陳詞透露

條黃天使的打算回饋社會 即係又跪又奶  唔怕比班傻黃私鳥咩

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/907188?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

你入去坐就係回饋社會,當日威風凜凜,今日軟求港共機關,黃曱真係無風骨,所有都係得個殼

黃屍參與暴動,洗定patpat坐監找數啦

又認罪?

對唔對得住返左祖國英國嘆世界 、自動送中去吃喝玩樂揼骨同香討係屋企嘆冷氣食花生叫你地去沖既手足呀

律師指若非本案,黃必然會是社會未來的棟樑⋯

咁嘅棟樑不要也罷。

引用:
原帖由 wkngtw 於 2023-6-9 21:41 發表

咁嘅棟樑不要也罷。
棟乜能呀,真難為佢講得出口,想當日意氣風發,日日破壞社會安寧,重話要回饋社會,番嚟過你一棟就有.

吹水吹到自己都難以置信去博同情🫨

當日咁威猛,依家就扮死狗 

輸左呢場推翻政權既革命先黎扮乖  
佢好彩生喺呢個時代

引用:
原帖由 charlir2005 於 2023-6-9 21:58 發表

當日咁威猛,依家就扮死狗 
黃人特色   

戴住口罩好似幾靚噃

忘記初心?又話公民抗命爭取民主,又話屎袋革命肛伏香港,又話香港毒辣係唯一出路,又話要攬炒搞亂香港,企硬唔好跪呀

去做一樓一回饋社會啦

引用:
原帖由 wkngtw 於 2023-6-9 21:41 發表

咁嘅棟樑不要也罷。
免費慰籍有需要嘅男人 

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2023-6-9 22:08 發表

戴住口罩好似幾靚噃

有波路係真

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]