• 瀏覽: 47,415
  • 回覆: 211
+2
台灣爆出一宗震驚全社會的一家四口亂倫群交案,新北市一名婦人帶著一對親生子女再嫁給一名建築工人,兩人以「性教育」為藉口,令小孩以為有性需求,兄妹、父女、母子間皆可性交,一家四口群交亂倫長達3年。
前年該婦人離家另尋女伴,卻遭丈夫和兒子毆打,她申請保護令並向社工吐露家人群交長達3年。相關判決在昨日(7日)曝光,台灣高等法院依對於未滿14歲之男子、女子為性交5罪,主導的丈夫判監5年10個月,婦人則判監3年2個月。

台灣應該進行道德重整,個個睇慣AV,變咗AV與現實分唔清

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/台灣新聞/906540/生母和繼父聯手-性教育-台灣一家四口亂倫群交3年-判刑曝光

🥜者清🗨( ̄Д ̄)y🚭
一家四口亂倫群交3年?

有乜可能?禽獸咩?點做得落手?

原來真係可以透過性教育去教好啲女

婦人離家另尋女伴

男女都啱?

引用:
原帖由 productdesigner 於 2023-6-8 15:59 發表

台灣爆出一宗震驚全社會的一家四口亂倫群交案,新北市一名婦人帶著一對親生子女再嫁給一名建築工人,兩人以「性教育」為藉口,令小孩以為有性需求,兄妹、父女、母子間皆可性交,一家四口群交亂倫長達3年。
前年該婦人離家另尋女伴,卻遭丈夫和兒子毆打,她申請保護令並向社工吐露家人群交長達3年。相關判決在昨日(7日)曝光,台灣高等法院依對於未滿14歲之男子、女子為性交5罪,主導的丈夫判監5年10個月,婦人則判監3 ...
做人零底綫,只配做畜

呆灣人淫亂一早就知啦

animal

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-6-8 16:03 發表

不嬲都可以,只係呢度,Ching 唔多信

點可以教哥哥吊妹妹嫁, 依個後父好變態

引用:
原帖由 masatse009 於 2023-6-8 16:14 發表

不嬲都可以,只係呢度,Ching 唔多信
受左多年既洗腦教育,一時間又係好難接受真相既
可以體諒

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-6-8 16:03 發表

日本從小就一家共浴, 話增進哇感情

引用:
原帖由 touya08 於 2023-6-8 16:16 發表

日本從小就一家共浴, 話增進哇感情
再唧啲沐浴液,趁滑滑地入埋去

台灣怪人、怪事特別多 !

呢單新聞
實在聳人聽聞 ...   

婦人另尋女伴…佢就係咩都想試 😂

一家回到原始時代, 或神話時代可以雜交

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]