• 瀏覽: 9,404
  • 回覆: 55
+2
今日(7日)下午4時許,執法部門接獲荃灣荃景圍99號廣州樓的保安員報案,指發現一名女子倒臥上址一平台,重創昏迷。救護員奉

40歲女,幾可惜,仲大把青春

咩事睇唔開呀

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20230607/bkn-20230607221022817-0607_00822_001.html

R.I.P. 

自殺會引起社效法

香港行日本條路 官富民瘦

日本在內衰經濟下 好多自殺個案
要成立搜索隊定期森林 搵臘鴨

引用:
原帖由 LEE1989 於 2023-6-8 08:46 發表

今日(7日)下午4時許,執法部門接獲荃灣荃景圍99號廣州樓的保安員報案,指發現一名女子倒臥上址一平台,重創昏迷。救護員奉

咩事睇唔 ...
其實40歲都仲做得下,點解要咁浪費呢

40碎
女青而已咁就浪費了?

魂斷廣州

一定要加多啲精神同情緒支援, 又或者人與人之間多啲支持, 有時普通一句開解說話, 又或者花店內心時間好好安慰, 有時就會令到人慢慢轉返就返出嚟,

好多時自殺或者殺人都係一時衝動都係一剎那, 過咗就冇事, 做人一定要謹言慎行, 心地好又品德有口德, 不論你有錢冇錢 有冇學識, 做人有以上嘅嘢呢, 先會幫到好多人, 亦都會得到上天庇佑

願佢家人節哀順變

引用:
原帖由 LEE1989 於 2023-6-8 08:46 發表

咩事睇唔 ...
40歲女仲大把青春?

咁都有十年八年執下...

短期會影響整個屋苑睇樓的人數。

又一件,個個月都有人跳隔幾個月就有兇殺
班舔洋死膠棺淨係識搶市民錢飲紅酒食閪餐入vvip睇馬睇柒欖

引用:
原帖由 sakito520 於 2023-6-8 09:43 發表

又一件,個個月都有人跳隔幾個月就有兇殺
班舔洋死膠棺淨係識搶市民錢飲紅酒食閪餐入vvip睇馬睇柒攬
所以呢度啲 ching 成日講
都係禁酒啦好心

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-6-8 09:01 發表

其實40歲都仲做得下,點解要咁浪費呢
Ching 你之前講40幾無咁可惜既?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]