• 瀏覽: 110,808
  • 回覆: 896
  • 追帖: 1
+21
美國陸軍部長沃姆思(Christine Wormuth)周二(6日)在國務院轄下紐約外籍記者中心作簡報,表示美國與中國都

中國可能不只面對老美, 還有老美忠心走狗, 包括大麻國,倭寇,大陰帝國。。。。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20230607/bkn-20230607142745367-0607_00992_001.html

美國日日都china

引用:
原帖由 kcsam 於 2023-6-8 07:55 發表

美國陸軍部長沃姆思(Christine Wormuth)周二(6日)在國務院轄下紐約外籍記者中心作簡報,表示美國與中國都

中國可能不只面對老美, 還有老 ...
中國預左喎,佢志在提佢隻印狗及菲狗

洗乜佢講,有腦都估到😂🤣😂🤣🤷‍♂️中國如果要同老尾開戰一定做足準備,不會再重蹈「八國聯軍」覆轍

老美怕與中國開戰; 因此不斷玩口術來恐嚇中國! 老美此舉好L多鳩餘; 中國已讀美軍要求回面訊息但是全不回應...等同拉了弓準備痛打落水美狗了!

引用:
原帖由 kcsam 於 2023-6-8 07:55 發表

中國可能不只面對老美, 還有老 ...
八國聯軍過嚟歷史重演都未驚你

美國到時都唔會只對戰中國囉
根本到時係世界大戰, 世界四極(中美俄, 歐洲中東)會混戰, 全球末日

知啦,G7啊嘛,美國邊夠膽單挑.

老美與中國開戰,只有日笨會出手,韓國唔敢,韓國出手,朝鮮便會出兵,菲律賓邊有本事,在東海台海,老美那有勝算

美國想表達啲乜?
拋中國,想不戰而屈人之兵?
等俄烏呢場完咗先講啦

唔夠八國聯軍砌,意料中事

引用:
原帖由 harran 於 2023-6-8 08:11 發表

知啦,G7啊嘛,美國邊夠膽單挑.
老尾邊有能力單挑?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2023-6-8 08:18 發表

唔夠八國聯軍砌,意料中事
八國亂軍侵略就係!

美國又剩係對大陸咩, 咁多仇家

即係點?!唔夠打拖馬,唔夠膽隻揪。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]