• 瀏覽: 46,028
  • 回覆: 372
  • 追帖: 2
+13
本主題由 albeestar6_6 於 2023-6-8 12:59 移動
移民咗外國嘅黃L, 真係唔好再講香港,要講唔該講佢身處嘅國家。再講香港就係想搞事

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2023-6-7 21:49 發表

屌得好,移左民去外國,香港既事仲關你地L事咩
其實晶哥屋企人都係加拿大!

引用:
原帖由 彩雲閒 於 2023-6-7 21:46 發表

屎戲華抽水抽着火水,抵撚死!
人地都去左外國怕你條毛咩?王晶驚有無得拍續集好過啦🤭🤣

教壞細路 呢個POINT 好弱,  難怪大王 急不及待來 插
上次套倚天, 搵錯兩件怪面女做女主, 全城爆插,  大王求其回左句就無聲出 喇

引用:
原帖由 幪面神棍 於 2023-6-7 21:38 發表

每個人身在那裡都可評論,TBB有Anywhere,任何觀眾不論背景均可提出意見。
有d人接受唔到評論wo

引用:
原帖由 焦急勇敢的手機 於 2023-6-7 22:02 發表

客觀講,王晶拍埋啲狗屎,喂比香港人食喂左三十年,佢幾時先肯放過香港人?
佢又唔係成日拍,幾年拍一次就由佢啦,比佢搵下食,

引用:
原帖由 幪面神棍 於 2023-6-7 21:38 發表

每個人身在那裡都可評論,TBB有Anywhere,任何觀眾不論背景均可提出意見。
人權顧名思義係人類既權利,不適用於曱甴

引用:
原帖由 DLLMCHHKC 於 2023-6-7 22:11 發表

師兄,邊套?
我都想知?由講唔出邊套,係度陷害李婉華😒😏

新西人對於隊草合法化唔話教壞細佬?反而睇套電視劇就會?曱甴話:大台只係得長者會睇既!
既然得長者睇,何來細路黎被教壞?
曱甴既邏輯真係莫明奇妙…

引用:
原帖由 raywongwork 於 2023-6-8 07:53 發表

其實王晶呢舖係默認套劇意識不良。商業片就係咁。都係谷下收視姐其實
153上場風氣污濁,物化女性😤到時挑起港男周街偷影人,又入哂港男數,從來話自己無問題,社會風氣教壞人

引用:
原帖由 Parkwood 於 2023-6-7 22:24 發表

乞兒博 
又幾貼切喎
林子博哩條垃圾又真係好鍾意網上賣慘行乞
當初眾籌比乞兒博嗰班人,可能仲冇佢咁風騷

引用:
原帖由 whoamiar 於 2023-6-7 21:31 發表

定居加拿大多年的李婉華早前與杜挺豪與身在英國的林子博,在網上節目《豪華博客》中討論無綫劇集《一舞傾城》時,批評劇情教壞細路,不應於黃金時段播出;子博亦指演員對白好笑,認為編劇有問題,而且尺度過大。《一舞傾城》製作人王晶在微博留言反擊,斥婉華是「TVB屎戲之王」。婉華後來聯同杜挺豪與子博開直播反駁,強調只針對劇情非針對人,認為王晶不理性對她人身攻擊。

...
係王蹭晶小氣到一個點以為佢太靚仔太好戲妒忌針對佢,李婉華咁客觀人地點會針對你呀,王晶應該大方少少,接受容觀批評,你人。身攻擊返人就反而顯得你無料同小氣😒🫡

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-6-7 22:12 發表

支持王晶, 怒屌屎戲閪.
人地都無拍戲啦,半隱退啦,人在暗,你在明,洗怕你咩,王晶驚比人轟法有無得拍續集好過😂

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2023-6-8 09:29 發表

人地都去左外國怕你條毛咩?王晶驚有無得拍續集好過啦🤭🤣
王晶拍劇,拍戲四十幾年,年年從未間斷,就算影視圈最低潮時期,都有人投資佢開戲,大把人有飯開都係靠佢!佢罵你戲屎就戲屎,罵你李柒就李柒,真係怕你班黃人李柒條毛啦!

引用:
原帖由 touya08 於 2023-6-7 22:39 發表

有話說話,用詞既不失文雅又帶點粗獷
你邊隻眼睇到佢文雅?🤷‍♂️咒人個女守處守到40歲已經有人生攻擊性質啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]