• 瀏覽: 46,038
  • 回覆: 372
  • 追帖: 2
+13
本主題由 albeestar6_6 於 2023-6-8 12:59 移動
引用:
原帖由 紫色字宙 於 2023-6-7 22:45 發表

回咩頭?TVB anywhere,申去出面叫人睇喎。咁佢咪睇完,評論下咁囉。😅
未L玩啦,條八婆黃L到核爆,妳認為條八婆有用anywhere 睇咩?

客觀講,王晶拍埋啲狗屎,喂比香港人食喂左三十年,佢幾時先肯放過香港人?

引用:
原帖由 彩雲閒 於 2023-6-7 22:42 發表

王晶話李大媽驚佢個女睇咗套劇學壞咗,要個女守住嗰處到四十歲,晶哥真係窒得好應!
佢個女守到20歲係處都當佢嬴

曱甴唔教壞人先出奇。

王晶無懼李婉華

引用:
原帖由 焦急勇敢的手機 於 2023-6-7 22:47 發表

客觀講,王晶拍埋啲狗屎,喂比香港人食喂左三十年,佢幾時先肯放過香港人?
你咁好笑嘅,冇人逼你睇喎,自己比錢入場食屎走去怪人?

移民加拿大都要追住睇王晶嘅《一舞傾城》

晶哥屌得好,呢D仆街黃L藝人完全唔使同佢地客氣

引用:
原帖由 ChrisDior 於 2023-6-7 22:16 發表

藍屍蟲 鍾意 蝗精 , 好應該 , 好合理 , 相同檔次 , 相同品格 ,
可惜呢個黃屍老女人要搵個藍屍曾志偉幫佢

引用:
原帖由 焦急勇敢的手機 於 2023-6-7 22:47 發表

想講王晶拍的是狗屎垃圾,如果用佢,或搵佢拍的人(老闆:黎、曾),更狗屎垃圾?!  

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-6-7 22:50 發表

移民加拿大都要追住睇王晶嘅《一舞傾城》
d冚家剷唔討論TVs有L人識咩

引用:
原帖由 whoamiar 於 2023-6-7 21:31 發表

定居加拿大多年的李婉華早前與杜挺豪與身在英國的林子博,在網上節目《豪華博客》中討論無綫劇集《一舞傾城》時,批評劇情教壞細路,不應於黃金時段播出;子博亦指演員對白好笑,認為編劇有問題,而且尺度過大。《一舞傾城》製作人王晶在微博留言反擊,斥婉華是「TVB屎戲之王」。婉華後來聯同杜挺豪與子博開直播反駁,強調只針對劇情非針對人,認為王晶不理性對她人身攻擊。

...
李婉華不滿女兒被拖落水 
叫妳個女留返隻豬,抄高先好賣呀,
一千萬加幣都唔多啦。最主要唔好益鬼仔。

李婉華真正係自由雞,有朋友叫過

唔講黃藍,乞兒博真係影9衰d男人,移英生活唔到喊苦喊忽,又話一日要捱麵包又呢樣果樣博仁同情,等人援助,正一雜種乞兒打靶撚

一隻黃到出汁老🐔殼去左加麻大幾十年仲講香港托X咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]