• 瀏覽: 3,281
  • 回覆: 13
美國6月6日對伊朗、中國和香港的10多個人和實體實施制裁,其中包括伊朗駐北京的國防武官,指責他們為伊朗的導彈和軍事計劃組建採購網絡。美國財政

歡迎鹵味實施制裁,去尾猿化正在加速中。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/905978/美國制裁中港個人和實體-指協助伊朗導彈和軍事計劃採購

really 

伊朗已經擁有高超音速導彈,鹵味係唔係想試下

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2023-6-7 01:04 發表

美國6月6日對伊朗、中國和香港的10多個人和實體實施制裁,其中包括伊朗駐北京的國防武官,指責他們為伊朗的導彈和軍事計劃組建採購網絡。美國財政

為避險,全球支持加速去美元化!!!

引用:
原帖由 klfcim 於 2023-6-7 10:19 發表

用人民幣可以買到好多好多嘢

老美依家只能日日china china夜夜制裁制裁完全活在中國底下每日不提中國過不了活

依, 睇黎中國已經被制裁到9 9 10 10已經再無野制啦wo就開始制香港呢邊啦wo 

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2023-6-7 01:04 發表

點去世界通行貨幣化。解釋吓

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2023-6-7 14:48 發表

依, 睇黎中國已經被制裁到9 9 10 10已經再無野制啦wo就開始制香港呢邊啦wo 
係咁玩架啦使俾面你香港咩

引用:
原帖由 klfcim 於 2023-6-7 10:19 發表

所以日,美股升到啪啪聲呢D咪避險囉

你老美又唔制裁去過伊朗的我

美狗除了制裁外,
乜L都唔識做,
亦唔夠膽去做!

和伊朗做生意沒有違反聯合國法律,需要理美國的法律嗎﹖

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2023-6-7 16:10 發表

和伊朗做生意沒有違反聯合國法律,需要理美國的法律嗎﹖
鹵味即將被敗燈搞到走向末路

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]