• 瀏覽: 6,177
  • 回覆: 13
冇講到明悼念64暴徒係犯法,等你啲人拿支爉燭去維園就拉你。宜家係時候秋後算帳,拉埋在社交媒體放爉燭相片的人。更應該入美國領事館拉人。

主動出擊,為香港消毒!

英國本來預計最少30萬曱甴移民,點知三年過去了只有約10萬申請,幾多真係過去都唔知

似乎中央政府都發覺唔對路,班曱甴瀨在香港始終係隱患!

所以持續出手,挑戰曱甴底線,希望逼走班畜牲

網上鼓吹,拉!

地上煽動,拉!

教師洗腦,炒!

公墓員全體都要宣誓效忠~

最近連邪教歌曲都要禁,真可謂扭盡六壬~~

層出不窮的辦法步步進逼,曱甴一係扮死狗認命,一係就離開中國

令人費解既係... 點解曱甴咁都唔走? 你地唔係祟拜洋月亮嗎?! 還是心底裡明白世間只得中國好?

引用:
原帖由 starr 於 2023-6-7 07:10 發表

主動出擊,為香港消毒!

英國本來預計最少30萬曱甴移民,點知三年過去了只有約10萬申請,幾多真係過去都唔知

網上鼓吹,拉!

地上煽動,拉!

教師洗腦,炒!

最近連邪教歌曲都要禁,真可謂扭盡 ...
中共一定要在各國培植親中政客,等這些政客執掌權力後位哂當地反中份子,唔可以俾他們破壞當地華人社區的和諧。

引用:
原帖由 kit05hk 於 2023-6-7 08:04 發表

中共一定要在各國培植親中政客,等這些政客執掌權力後位哂當地反中份子,唔可以俾他們破壞當地華人社區的和諧。
咁樣唔係學毛主席, 係學尾國佬

引用:
原帖由 starr 於 2023-6-7 07:10 發表

主動出擊,為香港消毒!

網上鼓吹,拉!

地上煽動,拉!

教師洗腦,炒!

最近連邪教歌曲都要禁,真可謂扭盡 ...
一語中的

引用:
原帖由 kit05hk 於 2023-6-7 08:04 發表

傳教係西方思維,中國傳統上只會築長城保衛自己一畝三分地

引用:
原帖由 starr 於 2023-6-7 12:35 發表

傳教係西方思維,中國傳統上只會築長城保衛自己一畝三分地
宜家要因世界局勢而作出改變啦,唔可以咁被動。

引用:
原帖由 劉婕 於 2023-6-7 09:11 發表

咁樣唔係學毛主席, 係學尾國佬
美帝都係咁,點解我們唔可以。

引用:
原帖由 kit05hk 於 2023-6-6 23:31 發表

冇講到明悼念64暴徒係犯法,等你啲人拿支爉燭去維園就拉你。宜家係時候秋後算帳,拉埋在社交媒體放爉燭相片的人。更應該入美國領事館拉人。
引蛇出洞好好用的,呢度都有大把人用緊講緊

引用:
原帖由 kit05hk 於 2023-6-7 13:02 發表

美帝都係咁,點解我們唔可以。
冇話唔可以!
要做得比你老尾絕都仲得

引用:
原帖由 kit05hk 於 2023-6-7 13:00 發表

宜家要因世界局勢而作出改變啦,唔可以咁被動。
的確已經有變化。上月底中央開左個國家安全會議,裡面明確講要「準備經受風高浪急甚至驚濤駭浪的重大考驗」和「主動塑造于我有利的外部安全環境」,但仍然係防守思維,最多就好似懲越戰爭咁。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]