• 瀏覽: 22,446
  • 回覆: 151
+2
北京大學法學院女學生包麗疑被前男友牟林翰嫌棄並非處子之身,4年前服藥輕生身亡。內地傳媒報道,包女生前曾遭牟男提出拍裸照、先懷孕再流產、做絕育手術等無理要求。包母受訪曾稱不會放棄追究牟男法律責任,北京海淀區人民檢察院2021年2月20日以虐待罪向牟男提起公訴。包母周日(4日)表示,案件將於周三(7日)上午9時在海淀區人民法院宣判。

台灣《中時新聞網》引澎湃新聞報道,包母稱,她現在人在廣東東莞,案件宣判當日會到北京等待宣判結果,「作為被害人家屬,我們當然希望法院能有公正的判決結果」。她表示,這麼多年因為女兒的事情心情一直很沉重。事發後,牟男的家人一直沒跟她聯絡。

呢個賤男, 條女非處子,不少人都 嫌, 
但唔可以成理由咁玩人喎, 你可以唔當識佢, 或唔同佢做朋友, 或只做同學就算, 
絶不是藉口來欺凌她. 
死形就最啱呢D賤男.

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1930376/即時-中國-北大女友輕生亡│前度嫌非處女要求拍裸照兼紋-我是狗-被控虐待明日宣判

大學裡, 好多賤男就誘姦了女同學, 跟住就玩, 再揾其他男同學來玩, 
玩呢D欺凌

所以女生咁樣被隻豬人係好蠢, 因為呢班人要利用好的裸照, 迫你做母狗, 但又不斷傳你係萬人斬, 咁就一生俾凌辱下去無限輪迴

最慘係被其他同學知道不是處, 但你的亂性又不是別人能接受, 怎解其他男的仲要娶你呢個淫的做老婆, 唔怕你在結婚後, 這班玩過你的繼續利用這些裸照迫你繼續要做佢地母狗, 供佢地淫樂嗎

所以女學生俾隻豬人前仲俾人拍埋照, 而唔去報警告發被強姦, 這個惡果係要自己承受

而唔係處子, 做老婆的確係一個危機, 唔值得用自己家庭可能會因被其他西門慶輪過的照片來要脅, 而破碎浪費人生

知道, 日本好多女大學生出來做, 就係俾呢D渣男, 利用這些裸照, 迫到同自己老公離婚, 及要出去做G.

禍源咪就, 大學時亂咁攪男女關係及被拍這些性交照囉
蠢女學生

皇皇天威, 中國最高學府怎可讓這些渣男去畢業, 一隻人渣男, 品行唔得, 國家唔應俾佢畢業, 中國亦應對這種賤男, 

殺一儆百

其實, 而家在國內, 都有幾個大學女學霸的母狗被擺上網, 

這些女學霸本來就是畢業後前途無限, 但就被學內的渣男咁樣欺凌, 遲早發生這些自殺事件, 中國咁樣就失去了大批精英, 

有時真係覺得毛澤東時代才是做得啱, 達到日不關門夜不閉戶的良好人民風氣

中央應考慮怎去對付這班校園淫魔才是正路 

否則, 損失的就係國家國及未來

等睇國內的法政如何去對付這個渣男

係嚴刑峻法, ?
定係好似台灣及香港咁差放過這人渣男, 同流合汚呢??

期待明天的宣判結果

路係自己揀,男歡女愛只要自願

對方嫌, 早就該分手, 仲同佢做埋D多餘野 ?此女都係低低地

男的痴
女的儍

其實天生一對

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2023-6-6 07:53 發表

路係自己揀,男歡女愛只要自願
唔係男歡女愛, 
而係這些女生, 因被首個強姦, 因為怕醜事外傳, 而不報警, 結果係任人迫做公廁而自殺

所以女生被強姦, 唔報係好蠢好蠢的事

日本AV老師系列, 大多數係咁所以不少女師女同學都被賤男生, 推了去入火坑

我諗大多人都知這些事係發生緊

不過女學生唔勇於去報警求助, 只是醜事不外揚, 害到的只是你自己, 及未來你的真正愛你的丈夫及家人

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-6-6 07:19 發表

北京大學法學院女學生包麗疑被前男友牟林翰嫌棄並非處子之身,4年前服藥輕生身亡。內地傳媒報道,包女生前曾遭牟男提出拍裸照、先懷孕再流產、做絕育手術等無理要求。包母受訪曾稱不會放棄追究牟男法律責任,北京海淀區人民檢察院2021年2月20日以虐待罪向牟男提起公訴。包母周日(4日)表示,案件將於周三(7日)上午9時在海淀區人民法院宣判。

台灣《中時新聞網》引澎湃新聞報道,包母稱,她現在人在廣東東莞,案件 ...
強國唔強點做強國,男兒當自強。

非處不要好…條仔唔見德是好

On9

但成件事個男人好似冇犯任何罪行

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-6-6 07:19 發表

台灣《中時新聞網》引澎湃新聞報道,包母稱,她現在人在廣東東莞,案件 ...
個男人好衰。不過,屌處女同非處女感覺好不一樣是事實

Rip
Btw,點解北大女友=北京大學法學院女生?同我想像既女友有d出入

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]