• 瀏覽: 45,590
  • 回覆: 358
  • 追帖: 1
+2
今日(5日)上午11時許,警方接獲深水埗桂林街115號一單位,女子報案指「老公殺3個小朋友」,表示丈夫用刀刺殺她及三名女兒。警方到場後發現3名女

今日(5日)上午11時許,警方接獲深水埗桂林街115號一單位,女子報案指「老公殺3個小朋友」,表示丈夫用刀刺殺她及三名女兒。警方到場後發現3名女童,其中2人昏迷不醒,由救護車送往明愛醫院搶救。

點解香港呢排禁多呢d斬人案?大家都要小心

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/905265/深水埗男子以刀傷妻子及3女兒-警到場揭3女童昏迷?utm_source=01webshare&utm_medium=referral&utm_campaign=non_native

又一單....

引用:
原帖由 LYC09 於 2023-6-5 11:41 發表

今日(5日)上午11時許,警方接獲深水埗桂林街115號一單位,女子報案指「老公殺3個小朋友」,表示丈夫用刀刺殺她及三名女兒。警方到場後發現3名女

又單一事件? 呢單新鮮滾熱辣啦

大家以後係街度見到痴線佬,一定要走開D。

引用:

自己女兒都斬

由亂及治?

引用:
原帖由 月華敏棋之遺憾 於 2023-6-5 11:43 發表

自己女兒都斬
都好唔係外人

莫非又係精神分裂?

香港病得好嚴重,開心香港唔係口號,政府要重視改善民生問題

雖然未證實係精神病者! 但都肯定疑兇係情緒失控!

引用:

情緒容易失控其實都係精神病

引用:

呢個唔係痴線,係癲嘅

係咪社署跟進家庭??

又一x

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]