• 瀏覽: 51,238
  • 回覆: 263
  • 追帖: 1
+6
印度媒體報道,印度比哈爾邦一段橫跨恒河的的大橋建設區域,在4日發生整段大橋坍塌事件。從網上流傳視頻所見,大橋先如脆花般斷裂,然後整段墮

又係豆腐渣

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1930207/即時-國際-印度大橋崩塌整段斷裂-如奶粉般十秒間-溶入-水中消失

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
現場民眾對此也大為驚訝,不住喊出幸災樂禍的叫聲。

偷工減料

引用:
原帖由 siutatbo 於 2023-6-5 10:07 發表

印度媒體報道,印度比哈爾邦一段橫跨恒河的的大橋建設區域,在4日發生整段大橋坍塌事件。從網上流傳視頻所見,大橋先如脆花般斷裂,然後整段墮

去舊迎新。
可以整條高科技橋。

引用:
原帖由 siutatbo 於 2023-6-5 10:07 發表

又係印度?記得不久前有條行人吊橋塌落海

引用:

今日早上大人先同我講啲單新聞,好似死咗差唔多200個人,

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2023-6-5 10:19 發表

偷工減料
浸浸貪嘅後果

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2023-6-5 11:53 發表

今日早上大人先同我講啲單新聞,好似死咗差唔多200個人,
呢條似在建橋,應該無咁大死傷吧。

引用:
原帖由 siutatbo 於 2023-6-5 11:59 發表

呢條似在建橋,應該無咁大死傷吧。
我冇睇過新聞啊,係大人睇到我今朝話俾我知

引用:

印度神童冇預測到咩

提示: 違規內容已被屏蔽
唔怪之得阿三有民主,黃族都唔移民去。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2023-6-5 12:22 發表

唔係話民主國家無豆腐渣咩?
又話民主無貪污,社會進步。。。。。。。不過死得人多就真。。。

叫中國幫手起橋就冇有怕

條橋是否就快拆? 一架車都冇在橋上?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]