• 瀏覽: 22,602
  • 回覆: 50
近Twitter熱傳一段據悉在美國拍攝的影片。片中一名男子於上月在一場婦產科醫學會議上衝上講台,掌摑台上一名醫生巴掌,同時當著台下與會者的面大聲控訴「你性侵我老婆」。男子怒吼「等了7年」,妻子7年來都在受苦,引發與會者議論,男子長達2分鐘的影片至今吸引超過170萬人次觀看。

台灣《中時新聞網》綜合巴爾的摩電視台「WMAR-TV」、《紐約郵報》(New York Post)報道,5月23日Twitter上出現一段135秒影片,影片拍攝於5月20日周六下午4時許,場景在馬里蘭州巴爾的摩的一場婦產科醫學會議上。

畫面顯示該1名男子怒氣沖沖地衝上講台,直接抓起一名醫生講者的衣領後對台下與會者宣告,「這渾蛋7年前性侵我太太」,語畢男子就舉起右手重重甩了醫生一巴掌,引發台下驚呼。

男子持續指著醫生咆哮,「你知道你做了甚麼…你7年前在紐約碰了我太太」,男子邊說邊指著站在台下的妻子,接著又甩了醫生一巴掌,「別當渾蛋。」
男子下台後邊離場邊接續罵,「我為了這一刻等了7年,7年!7年來我太太都因為你受苦」,中間他又一度衝上台,對醫生咆哮「你再笑阿」。男子的咒罵影片長達2分15秒,影片中他不斷夾雜粗口。

呢位美國人, 終於學到中國人, 好似姐夫門, 張家界新娘之中偷到正確處理西門廢的方法
甚麼讓佢地和平分手, 同淫婦離婚等奸夫淫婦, 可以安樂去繼續淫下去, 只是班古羅馬淫賊, 同維京海盜諗出黎氹那些硬膠人夫方便佢地奪人妻的所謂法律古惑招啫, 

這位人夫相信是一路苦忍冇計, 看了中國的公正處你手法, 你西門慶玩得人家老婆就要付出身敗名裂的準備
這無疑比殺了奸夫淫婦更仁道及文明的好方法
這美國人夫醒目, 學到中國嘢

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1930152/即時-國際-妻子遭性侵│人夫衝上婦產科醫學會議講台怒摑醫生-高呼-我等了7年

呢個賤醫生, 攪人老婆咁過癮??而家身敗名裂吧, 柒出國際

這種要淫人妻的被報應, 又不涉及要對方有血光之災的中國處理方式大家值得西方學習

中國嘢, 正 

https://twitter.com/crazyclipsonly/status/1665133761858789377

可以拍成美劇橋段

這男子亦撕破班醫生當中有班岸貎道然, 其實係淫魔的真面目

因為醫生大多係有錢, 佢地好多係利用自己專利之便去淫人地老婆, 

所以小心醫生

這令我記起香港養和醫院那單添, 裡面有個衰醫生就係淫了人地老婆, 但醫生生會就私相包庇, 求其停了佢行醫一兩個月就算9數, 

咁樣的手法, 只有令人夫埋屈
不及這位男士在公開場合, 要這醫生身敗名裂來得好

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2023-6-5 07:58 發表

可以拍成美劇橋段
上次中國的姊夫門仲正
即刻篤暴, 唔洗好似台灣那個咁, 幫人免費養仔, 仲係孖胎的20多年都未知 
早篤爆好過遲

幸好沒有帶刀或槍

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-6-5 08:05 發表

上次中國的姊夫門仲正
即刻篤暴, 唔洗好似台灣那個咁, 幫人免費養仔, 仲係孖胎的20多年都未知 
早篤爆好過遲
梗係啦,幫人養埋仔,慘過帶綠帽

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2023-6-5 08:13 發表

梗係啦,幫人養埋仔,慘過帶綠帽
你諗清, 好似香港私法咁, 發現妻子同西門慶鬼混, 人夫冇犯戒, 反而受苦係佢?要自己一個痛苦, 但鬼混的不單可以同守戒的得法律幫拖佢哋分開, 可能老公仲要賠筆錢, 俾淫妻去同西門慶繼續淫下去??

(好似發生中國商人娶了那個台妹過氣明星呢,但 台妹人妻被發現勾了個仲老過佢的西門慶下要, 不過在惡法下, 老公仲要賠7百幾萬俾佢喎, 呢D咪惡法應被取締啦).

所以, 今次這方式處理, 一流, 西門慶淫得別人的妻子, 就應有相應的身敗名裂代價

這結才算向公平靠近

引用:
原帖由 口中水皮的天才 於 2023-6-5 08:09 發表

幸好沒有帶刀或槍
你唔好講到佢係受害者,佢呢7年忍得好辛苦,有時公眾羞辱好大威力,唔洗用到槍🥹

Netflix有題材,不過呢啲嘢係台灣十分碎料

如果係真嘅,個男人做得好

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-6-5 07:55 發表

近Twitter熱傳一段據悉在美國拍攝的影片。片中一名男子於上月在一場婦產科醫學會議上衝上講台,掌摑台上一名醫生巴掌,同時當著台下與會者的面大聲控訴「你性侵我老婆」。男子怒吼「等了7年」,妻子7年來都在受苦,引發與會者議論,男子長達2分鐘的影片至今吸引超過170萬人次觀看。

台灣《中時新聞網》綜合巴爾的摩電視台「WMAR-TV」、《紐約郵報》(New York Post)報道,5月23日Twit ...
真係白痴

第一,老美有爭執,唔用槍?用掌摑?

第二,性侵左七年?個女人又受?唔轉醫生?係咪個女人自己都享受性侵呀?

一定係中國人搞的

引用:
原帖由 肥仔xxx 於 2023-6-5 09:02 發表

如果係真嘅,個男人做得好
美國法律係制裁唔到這些淫醫的,所以這美國人兄唯有用中國方式!

識揀!

引用:
原帖由 dueduefing 於 2023-6-5 09:07 發表

一定係中國人搞的
的確有中國人參與,去轉發這新聞,否則我地怎會讀到這中文新聞

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]