• 瀏覽: 50,375
  • 回覆: 503
+30
真相就係動亂,死咗暴徒,係人都知啦

引用:
原帖由 cykwok 於 2023-6-4 18:25 發表

竟然不怕共產黨.
共產黨根本唔可怕,尤其現今共產黨為人民服務。

引用:
原帖由 PandaGibson 於 2023-6-4 19:53 發表

法治是西方產物!中共是不跟外國這套!
放心!美警好守法的!所以<美國貪污合法>而且我相信「美國」一定有條法例或將會立例「美國警察可隨意開槍屠殺平民」!阿!對了「美國」差不多沒平民了全因吸毒變晒喪屍了!轟殺街邊喪屍更合情合理了! 

引用:
原帖由 hkgfai 於 2023-6-4 19:44 發表

六四係好應該記住死鬼佬點樣佈局殘害中國人
咁你即係話中國係豆腐渣姐,咁易就俾死鬼佬佈局殘害,反之,點解中國對老美嘅佈局,又殘害唔到啲死鬼佬呢?

引用:
原帖由 johnlong18 於 2023-6-4 18:13 發表

今日(6月4日)是「六四事件」34周年,六四事件遇難者家屬組織「天安門母親」到北京萬安公墓拜祭親人,「天安門母親」Facebook專頁也再發「真相、

一班傻的母親,一到64就出黎搵著數

三大訴求:幫忙治療艾滋、漬油雞姦、漬油性侵,

我死鬼仔無做錯
只係周圍破壞放火 殺下民警咁

引用:
原帖由 PandaGibson 於 2023-6-4 19:46 發表

總之中共做咩都是正確,要你死就死,生就生!中共係世界上最好的政權
是的!所以「美國國會」死了人! 

當年南京大屠殺給中國帶來多少苦難,但至今好似冇乜人去聲討,又不提甚麼訴求要求日本政府道歉

六四係顏色革命,所以一早平反咗。

引用:
原帖由 noel2046 於 2023-6-4 19:43 發表

唔好問咁多啦,啲五毛粉紅好難答,反正跟黨走聽黨話就啱
殺得好

我嫌殺得少
你班死曱甴一隻留係中國都嫌多

吹咩

真相就係你地的子女冇腦,甘心做美國的走狗

引用:
原帖由 toylet 於 2023-6-4 19:46 發表

總之 1989 年 天安門 當晚:
1. 有 熄 街燈
2. 中外 記者 全部 離場!
這 2 點 應無 犯駁!!

BTW, 最近 香港 2 間 電力公司 都 玩過 停電....  
天安門有冇死人口同鼻呦好難搞!放一放下先,我們應先搞證據確實的事好嗎?「美國首都華盛頓國會內殺死一位手無寸鐵的一名女性愛國者」和「濫捕國會內示威人仕」如何?你真的對「華盛頓母親」「華盛頓丈夫」「華盛頓兒女」見死不救? 

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2023-6-4 18:23 發表

呢班[冇親]都死得八八九九喎, 仍然未死嘅都係就快瓜得喇, 佢哋都未死即係証明大陸政府係照顧咗呢班[冇親]幾十年生活, 我以前睇新聞係[冇親]的女兒要接力做[天安門冇親]繼續死唔斷氣要搞事, 當然係有外國勢力擺佈.
6,4天安門都係老作. 當晚有死人嘅亦吾係喺天安門. 

每年六四出嚟搵食, 無需多理~

問題不是他們有沒有反,是他們要反,什麼時候都可以反,所以必須殺,天下是人民的天下⋯⋯殺光人民,那你還是皇嗎?之後是如何?請看琅琊榜,以上對白出自琅磅琊榜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]