• 瀏覽: 50,387
  • 回覆: 503
+30
引用:
原帖由 toylet 於 2023-6-4 18:48 發表

當年 清場**前**熄 了 街燈!!! 大家 真是 見到 無死人?
以前 啲 記者 無 iPhone 亦 無 夜拍相機 (night-vision)....
無記錯: 啲 記者 清場 前 全部 撤回 酒店....
今年法輪功淨係派得你一個上香討死撐?你啲戰友呢?

引用:
原帖由 montejo 於 2023-6-4 19:20 發表

為拗而拗,相信你都係一個失敗者……可悲……拜拜!
我都覺佢係

引用:
原帖由 toylet 於 2023-6-4 19:13 發表

快 啲 派 忠忠直直 的 香港警察 入 內地 執法???
都唔知你噏乜柒

95搭8
🥱🥱🥱

暴徒老母,無家教害死仔女,理應法辦。

若果有埋以下呢個「道歉」,絕對係雙映成趣呀!
「前議員助理指王丹企圖性侵 限6月6日前道歉!」
何止成趣,可能係證據!

引用:
原帖由 johnlong18 於 2023-6-4 18:13 發表

今日(6月4日)是「六四事件」34周年,六四事件遇難者家屬組織「天安門母親」到北京萬安公墓拜祭親人,「天安門母親」Facebook專頁也再發「真相、

暴徒家人要求政府向暴徒道歉。。。

全世界只有中國同香港獨有。。。

2019年之後
已經好肯定了
當年六四清場完全正確
百份百支持

引用:
原帖由 johnlong18 於 2023-6-4 18:13 發表

今日(6月4日)是「六四事件」34周年,六四事件遇難者家屬組織「天安門母親」到北京萬安公墓拜祭親人,「天安門母親」Facebook專頁也再發「真相、

木樨地離天安門有多遠?叫她們去問問自已吧。
當年木樨地發生什麼事?是她們的子女強搶學生的財物,
被武警開槍追捕,拒捕下而被槍殺。

參加暴亂人士,要向社會道歉

道歉??

道你老味!!!

引用:
原帖由 真消失了獅子 於 2023-6-4 19:26 發表

今年法輪功淨係派得你一個上香討死撐?你啲戰友呢?
為何 法輪功六四事件 有關? 大大 時空錯亂??
法輪功 好似是 邪(佛)教, 又好似有 台灣 背景... 大大和大家 都是 莫談!

每逢六四倍思金,
天安門老母應該去追問肥佬開希,肥玲,基丹,佢哋就真係功成身退喇。

引用:
原帖由 Hubert_Tang 於 2023-6-4 18:15 發表

暴徒仲唔死
班暴徒搞事,抵死啦,中國軍隊出坦克車殺得好!香港當年也應用坦克車殺哂班後生黃屍

引用:
原帖由 toylet 於 2023-6-4 18:46 發表

咁 天安門 清場 時 有無 人(未必是示威者) 死? 點解 熄街燈 才 行動??
唔好問咁多啦,啲五毛粉紅好難答,反正跟黨走聽黨話就啱

中共統治其間所以負面運動都是假新聞,話大陸人驚中共走落香港都係假新聞,人人都愛共產黨!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]