• 瀏覽: 50,331
  • 回覆: 503
+32
引用:
原帖由 johnlong18 於 2023-6-4 18:13 發表

今日(6月4日)是「六四事件」34周年,六四事件遇難者家屬組織「天安門母親」到北京萬安公墓拜祭親人,「天安門母親」Facebook專頁也再發「真相、

暴徒們母親,至今仲堅持扮瞓。
其實,睇返中共真係好包容。

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2023-6-4 19:13 發表

天安門根本無死人,係街度死嗰啲係暴徒
天安門真係無死人喎,袁木係六月六日報告講過,死傷係木樨地

https://youtu.be/jl1wWp06LUw

引用:
原帖由 toylet 於 2023-6-4 19:19 發表

如果 天安門母親 真是 說謊者, 為何 到 今天 都 不執法? 等 乜? 等 香港 的 23 條?
為拗而拗,相信你都係一個失敗者……可悲……拜拜!

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2023-6-4 19:09 發表

我覺得中共對付賣國大學牲既方法非常正確,對付香港個班趴街黃甴都係咁就好,就唔使玩年幾兩年
x2

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2023-6-4 19:20 發表

你應該連受精卵都未係,1450,你哋係北京輸咗,係香港又輸咗,點解係都要輸俾共產黨嘎,你哋係咪好驚共產黨啊?係咪同你哋主子尾國咁有共產黨恐懼症?妄想被共產黨迫害症?
有趴街黃甴點只唔驚中共,仲自動送中去吃喝玩樂揼骨添啦

引用:
原帖由 toylet 於 2023-6-4 18:48 發表

當年 清場**前**熄 了 街燈!!! 大家 真是 見到 無死人?
以前 啲 記者 無 iPhone 亦 無 夜拍相機 (night-vision)....
無記錯: 啲 記者 清場 前 全部 撤回 酒店....
北京應該有. 
不過, 經過早幾D香港暴動, 就知,
自稱弱者個班, 或者外國撐個班, 一定都唔係好人黎.

天安門母親搵美狗算數吧.

天安門母親應該係去美國領使館追討安家費!

引用:
原帖由 toylet 於 2023-6-4 19:13 發表

咪 又是 講 殺人???  
天安門 啲 失縱者 去咗邊? 秘密處決 全屍無??
咁香港黑暴時831黃畜話嘅死屍去左邊?老作已是暴動者及閪媒嘅慣技!

引用:
原帖由 johnlong18 於 2023-6-4 18:13 發表

今日(6月4日)是「六四事件」34周年,六四事件遇難者家屬組織「天安門母親」到北京萬安公墓拜祭親人,「天安門母親」Facebook專頁也再發「真相、

六四好清楚係暴動,武力震壓係好正常,暴徒死左都係好應該的。可惜係2019香港政府未有擊斃暴徒,未學到野

引用:
原帖由 toylet 於 2023-6-4 18:58 發表

賣國賊 應該 先 拘捕 再 控告 和 上 法庭 審理! 點解 當場擊斃, 死無對證?
既然 咁 國家大義, 為何 不 廣泛 報導 示威者 的 不是? 為何 先斬後奏?
老美對拉燈有冇先拘捕再上法庭

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2023-6-4 19:09 發表

我覺得中共對付賣國大學牲既方法非常正確,對付香港個班趴街黃甴都係咁就好,就唔使玩年幾兩年
唔計2年
再前D
都要玩70幾日

放逐邊疆好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]